Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Kültürel etkinlikler artarak devam edecek”

“Kültürel etkinlikler artarak devam edecek”

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından sosyal mesafe kuralına uygun, “Arabada Sinema” etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Etkinliğe katılan Başkan Zeybek, kültürel faaliyetlerin artarak devam edeceğini söyledi

 

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından koronavirüs tedbirleri kapsamında vatandaşlara moral vermek amacıyla düzenlenen Arabalı Sinema Günleri etkinliği Motor Sporları Alanında gerçekleştirildi. Etkinliğe araçları ile gelen vatandaşlar kurulan dev ekranın önüne araçlarını park ederek efsane film Türkler Geliyor’u izledi. Vizyona girdiğinden bu tarafa ilk kez bir açık alanda izlenen filme vatandaşlar büyük ilgi göstererek Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e teşekkür etti.
Filmlerin seslerinin kapalı devre radyo sistemi ile dinlenebildiği etkinlikte araçlarından inmelerine izin verilmeyen vatandaşlara su, gazoz ve patlamış mısır ikramında bulunuldu. Etkinlik ücretsiz olarak gerçekleştirildi.
“MASKE, MESAFE HİJYEN
KURALLARINA UYALIM”
Filmi, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’de eşi Sevim Zeybek ile birlikte izledi. Etkinliğe ilgi gösteren Afyonkarahisarlılar’a teşekkür eden Başkan Zeybek, kültürel etkinliklerin bundan sonra da artarak devam edeceğini söyledi. Zor günler geçildiğini ifade eden Başkan Zeybek, “Tüm Türkiye’de olduğu gibi bizde Afyonkarahisar’da hemşehrilerimizin hoşça vakit geçirmesi konusunda büyük gayret gösteriyoruz. koronavirüs tedbirleri kapsamında uzun bir süre evde kaldık. Yeni normal hayatın başlamasıyla bizler de adım adım bu hayata vatandaşlarımızı adapte etmeye çalışıyoruz. Sosyal mesafe kuralına uygun bir şekilde vatandaşlarımızı Arabada Sinema ile sinema tutkusunu yeniden yaşatmak istedik. Bu etkinliğimizde daha önceki etkinliklerimiz gibi yoğun ilgi gördü. Sizler memnun kaldığınız sürece biz bu tür faaliyetleri yapmaya devam edeceğiz. Sizlerden tek isteğimiz salgın dolayısıyla maske, mesafe ve hijyen. Burada olduğu gibi sosyal mesafeyi tüm yaşantımızda uygulamamız gerekiyor. Bu vesileyle etkinliğimize katılan tüm hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum.” dedi.