Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kumartaş çalışmalara devam ediyor – Kocatepe Gazetesi

Hafta sonu başlayacak olan
Kumartaş çalışmalara devam ediyor

Hafta sonu başlayacak olan Süper Amatör Lig’de şampiyonluk hedefleyen Kumartaşspor, yaptığı hazırlık maçlarını tamamladı. Yaptığı hazırlık maçlarında hiçbir mevkide eksik görmeyen Kumartaşspor son olarak kadrosuna Afyon Gençlikspor’dan Osman Akkoyun’u kattı. İstanbul takımların Kartalspor ile hazırlık maçında karşı karşıya gelen Kumartaşspor rakibini 4-1 yenerek lige hazır olduğunu gösterdi. Kumartaşspor, Gebeceler Belediyespor’un ev sahipliğinde Gebeceler’de oynanan maçta rakibiyle 3-3 berabere kaldı. Bu maçta dostluğun kazandığına dikkat çeken iki ekip maçın berabere bitmesini istediklerini ve 3-3’le sonuçlandığını söyledi.  
Takım hakkında genel bilgilendirme yapan Kumartaşspor Başkanı Hasan Çavlan, “Hafta sonu ilk Süper Amatör Lig maçımıza çıkıyoruz. Rakibimiz Dinar Belediyespor ve inşallah kazanmayı ümit ediyoruz. Bu ligde başarılı olmak için sezon öncesinde 4 hazırlık maçı yaparak iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Yaptığımız hazırlık maçlarının kazananı bizim için önemli değildi. Çünkü biz hazırlık maçlarında eksiklerimizi ve hatalarımızı görmek istedik. Geçen sezondan kadromuzda 14 oyuncuyu kadromuzda tutmayı bildik. 8 transfer daha yaparak kadromuzu güçlendirdik. Şuanda kadromuzda 22 futbolcu var ve sezon öncesinde Süper Amatör Lig’de bu iki takım anlamına geliyor. Son olarak takımımıza Afyon Gençlikspor’dan Osman Akkoyun’u bağladık. İnşallah gelecek sezon Osman da bizim formamızı terletecek. Ben gelecek sezon Süper Amatör Lig’de şampiyon olacağımıza inanıyorum. Arkadaşlarımıza güveniyorum ve inşallah ipi göğüsleyeceğiz” dedi.
“TAKIMA OTOBÜS ALDIK”
Takıma otobüs aldıklarının altını çizen Başkan Çavlan, “Geçen sezon arabanın olmamasının sıkıntısını çok çektik. Oyuncuların birlikte yolculuk yapmaları hepimizin menfaatine olacak. Otobüsümüzün eski olması kimseyi üzmesin bizim amacımız birlikte maçlara gidip gelmektir. İleride inşallah daha güzel işler yapacağımızı söyleyebilirim. Önümüzdeki sezonlarda otobüsümüzü de yenileyerek daha iyi hizmet vereceğiz” ifadesine yer verdi. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Özel Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti