Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kumartaşlı, Afyon’u temsil ediyor

Milli Savunma Bakanı Hulisi

Milli Savunma Bakanı Hulisi Akar’ın özel davetlisi olarak Ankara’da düzenlenen “Gaziler Günü” programına katılan İsmail Kumartaşlı, Ankara’da Afyonkarahisar’ı temsil etti

 

19 Eylül Gaziler günü nedeniyle Ankara’da düzenlenen “Gaziler Günü” programı devam ediyor.
Programa Türkiye genelinden Milli Savunma Bakanı Hulisi Akar’ın özel davetlisi olarak katılan 20 Gazi ve ailesinin içinde Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı’da bulunuyor.
Program kapsamında Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve kuvvet komutanlarıyla görüşen Başkan İsmail Kumartaşlı, “19 Eylül Gaziler Günü münasebeti ile 16-20 Eylül tarihleri arasında icra edilecek olan törenlere katılmak üzere Milli Savunma Bakanımız Hulusi Akar’ın özel daveti ile ilimizi temsilen Ankara’ya geldik. Milli Savunma Bakan Yardımcısı Sayın Yunus Emre Karaosmanoğlu’nun ev sahipliğinde Tuğgeneral Mustafa Üstün ve bayan Üstün’ün masasında ailelerimiz ile birlikte akşam yemeğin de bir araya geldik. Programlar devam ediyor. Gazilerimize verilen bu değerden ve misafirperverlikten dolayı başta Milli Savunma Bakanımız Hulusi Akar olmak üzere tüm kuvvet komutanlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.