Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kurban Bayramı’nda Cansuyu farkı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Kurban Bayramı’nda Cansuyu farkı

Cansuyu İl Temsilcisi Mehmet Demir ve Dernek yöneticileri, Gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti. Demir, vekaletle kurban kesimi yaptıklarını, yardımları beklediklerini bildirdi

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İl Temsilcisi Mehmet Demir ile Dernek yöneticileri, Gazeteniz Kocatepe’ye ziyarette bulundu. Cansuyu derneğinin her yıl olduğu gibi bu yıl da kurban toplayacağını belirten Mehmet Demir, Kurban Bayramı’nda yapılacak uygulama hakkında bilgi verdi. Demir, “Kurban; Allah’a yakınlaşmak, muhtaçla paylaşmaktır. Afrika 340 lira, Asya 390 lira,Çeçen kampları-Balkanlar 550 lira Türkiye-Filistin kampı,-Türkmen kampı, Suriye kamp. 620 lira,Gazze’de 1.000 lira bedelle satın alıyor, vekaleten kestirip etini muhtaçlara dağıtıyoruz” dedi.
İNTERNETTEN VE TELEFONLA ULAŞILABİLİR
Demir, Cansuyu Derneği’ne vatandaşların birkaç yoldan ulaşabileceklerini belirterek “On-line bağış için www.cansuyu.org.trkullanılabilir. Afyonkarahisar’da telefon numaralarımız 0272 216 27 27 – 0533 421 14 62 – 0533 503 24 37’dir. Ziraat Bbankası, Türkiye Finans, Kuveyt Türk, Vakıfbank, Halkbank ekranlarında bulunan bağış/kurumsal tahsilat sistemi ile kurban bağışları yapılabilir” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)