Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Küresel salgın otogarı da vurdu

Küresel salgın otogarı da vurdu

AFTAŞ Terminal Müdürü Fatih Yılmaz, Kovid-19 küresel salgın tedbirleri kapsamında yaşanılan sürecin otogarı da vurduğunu söyledi. Yılmaz, “Umudumuz turizm sektörünün yaz mevsimiyle birlikte aktifleşeceği günlerde küresel salgında beklenen vaka sayısı düşüşlerinin sağlanarak normalleşme sürecine adım atabilmektir” dedi

 

Afyonkarahisar Otobüs İstasyonu Turizm Anonim Şirketi (AFTAŞ) Terminal Müdürü Fatih Yılmaz, Kocatepe Gazetesi muhabirine 17 günlük tam kapanma sürecinde ulaşım sektörünün durumunu değerlendirdi.
Afyonkarahisar otogarının resmi anlamda kapanmamakla birlikte yolcu trafiği olmaması nedenli yüzde 80 oranda kısmi kapalı olduğunu belirten Yılmaz, “Otogarımızda şehirlerarası yolculuklara izin veren kurul faaliyet göstermektedir. Küresel salgın nedeniyle alınan tedbirler, yurt genelinde ki tam kapanma kararı sonucu yasaklar otogar olarak bizi yani ulaştırma sektörünü de vurdu. Kamil Koç otobüs firması tarafından sınırlı sayıda seyahat kurulunun izin verdiği yolculara seferler düzenleniyor. Umudumuz ve beklentimiz inşallah bu sürecin en kısa sürede atlatarak normalleşmenin başlamasıdır. Her ne kadar AFTAŞ olarak özel bir şirket olsakta neticede kamu hizmeti veriyoruz. Umudumuz turizm sektörünün yaz mevsimiyle birlikte aktifleşeceği günlerde küresel salgında beklenen vaka sayısı düşüşlerinin sağlanarak normalleşme sürecine adım atabilmektir.” dedi.
>> Burcu AYDIN’ın Özel Haberi