Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kurtuluş, Atatürk ilkelerine bağlılıkta – Kocatepe Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)
Kurtuluş, Atatürk ilkelerine bağlılıkta

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Atatürkçü Düşünce Derneği Afyonkarahisar Şubesi’ni ziyaret etti. ADD Şube Yöneticileri ile ülke gündemine ilişkin görüş alışverişinde bulunan Köksal, “Türkiye bir yönetim krizi içinde. Türkiye, ne zaman Atatürk ilkelerinden uzaklaşsa, büyük belalarla uğraşıyor. Bugün de yaşadığımız sorunlar, ancak Atatürk ilkelerini uygulayarak aşılabilir” dedi.
AKP’LİLER BİLE GERÇEKLERİ GÖRMEYE BAŞLADI
AKP’li Selçuk Özdağ’ın 15 Temmuz Araştırma Komisyonu hakkında söylediklerinin dikkate alınması gerektiğini belirten Köksal, “Selçuk Özdağ, cemaatler hakkında yazdıklarının 15 Temmuz Araştırma Komisyonu raporuna alınmadığını söylüyor. Özdağ, ‘Türkiye’nin yolu demokrasi, Cumhuriyet ve laikliktir’ diyor. AKP’li Sayın Özdağ’ı, gerçekleri görerek doğruları söylediği için tebrik ediyorum” diye konuştu.
YARGITAY DAMAT İÇTİHADI MI YAYINLAYACAK?
Milletvekili Köksal, FETÖ soruşturmalarında yaşanan durumun da trajikomik bir hal aldığını belirterek, “FETÖ’den yargılananların tahliye olabilmesi için yeni bir gerekçe oluştu. İktidar partisine mensup vekil bakan Belediye Başkanı vs. Damadı olmak. İlk örneği Kadir Topbaş’ın damadı, ikinci örnek Bülent Arınç’ın damadı hatta yakında bu konuda Yargıtay içtihadı oluşursa şaşırmayın” diye konuştu.
ADD Afyonkarahisar Şube Başkanı Veli Cengiz ise Milletvekili Av. Burcu Köksal’ın yeni yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken Köksal’a çalışmalarında başarılar diledi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti