Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Leblebicioğlu’ndan bir kitap daha – Kocatepe Gazetesi

Leblebicioğlu’ndan bir kitap daha – Kocatepe Gazetesi
Leblebicioğlu’ndan bir kitap daha

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın katılımıyla yapılan tanıtım programına, daire müdürleri ile Afyonkarahisar sanat ve akademi dünyasından çok sayıda isim katıldı. Programda ilk olarak Gazeteci-Yazar Ali Galip Leblebicioğlu kitabına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Şiirlerin, insanın gönlüne; etrafından, eşinden, dostundan ve sosyal hayattan yansıyanların bir ürünü olduğunu belirten Leblebicioğlu, o yüzden kitabın ismini Ayışığı koyduklarını söyledi. Leblebicioğlu, kitabının basımına verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emel Sarlık ve ekibine teşekkür etti.
“AİDİYETİ, GÜZEL SONUCUN GÖSTERGESİ”
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise Ayışığı kitabının döneminde yayınlanan son kitap olduğunu hatırlatarak, “Ali Galip Leblebicioğlu ağabeyimiz, 1937 doğumlu, Mevlana Hazretleri’nin 19. kuşak, Sultan Divani Hazretleri’nin 12. kuşaktan torunu. Yani, aidiyetini gördüğünüz zaman böyle bir aidiyetten böyle güzel bir sonuç çıkacağını herkesin tahmin edebileceği bir ağabeyimiz. Kendisinin 13. kitabı olan Ayışığı kitabının, dönemimde yayınlanan son kitap olması da benim için çok anlamlı oldu. Kendisine minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Bu kitabımızın yayınlanmasında özel gayret gösteren Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Emel Sarlık ve ekibine de ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.
Yapılan bu konuşmaların ardından, Gazeteci- Yazar Ali Galip Leblebicioğlu, tanıtıma katılan davetlilere ve okurlara şiir kitabını hediye etti.
Öte yandan Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın, 15. sayıdan devraldığı Afyonkarahisar Belediyesi kültür yayınlarını görev yaptığı iki dönem sonunda 64’e çıkardığı belirtilirken, numarasız basılan iki kitapla birlikte, 10 yılda tam 51 kitabın Afyonkarahisar’a kazandırıldığı bildirildi.