Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Lionslar’ın kardeşleşme töreni Afyon’da yapıldı

Afyon Zafer Lions Kulübü

Afyon Zafer Lions Kulübü üyeleriyle İzmir Lozan Lions Kulübü üyeleri Kardeşleşme Töreni için Afyonkarahisar’da bir araya geldi

 

Ev sahipliğini Afyon Zafer Lions Kulübü’nün yaptığı tören Doubletree By Hilton Afyon’da gerçekleştirildi. Töreni Lions Akademisi Başkanı; Ender Tukay yönetti.
TÖRENE GENİŞ KATILIM
Afyon Zafer Lions Kulüb ile İzmir Lozan Lions Kulüp kardeşleşme törenine; İzmir, Antalya, Eskişehir, İstanbul, Bursa’dan üst düzey yöneticiler, Konsey Başkanı İsmet Özer Balta başta olmak üzere, 118 K Genel Yönetmeni Neşe Baklacıoğu, 118 R Genel Yönetmeni Teoman Akçalı, 118 K Geçen Dönem Genel Yönetmeni Faruk Özçelik, 118 R Seçilmiş Genel Yönetmeni Yakup Özdanon, Bölge ve Komite Başkanları, Kulüp Başkanları ve farklı illerden gelen lionlar katıldılar.
“İZMİR VE AFYON’DA GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPACAĞIMIZA İNANIYORUZ”
Törende konuşan Afyon Zafer Lions Kulübü Başkanı Hülya Özbek şunları söyledi: “Kardeş olmak zordur. Emek ister, özveri, destek, zaman ayırmak ister. İzmir Lozan Lions Kulübü Başkanı Tuğba Zanbak’la birlikte uzun zamandır görüşüyor ve ortak çalışma programları yapıyoruz. Bu akşam burada tanışmak için bir araya geldik. Genç, heyecanlı, hizmet üreten iki kulübüz. Bu akşam ‘Kardeşleşme Töreni’ ile bir başlangıç yapıyoruz. İzmir ve Afyon’da çok güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum.”
“İKİ ŞEHİR KULÜBÜNÜN
BİRARAYA GELİŞİ SEVİNDİRİCİ”
İzmir Lozan Lions Kulübü Başkanı Tuğba Zanbak, kulübün İzmir’de yaptığı aktiviteleri bir sunumla konuklarla paylaşarak, birlik ve beraberlik mesajı verdib. Tören Yönetmeni ve Onur Komitesi Başkanı Ender Tukay şöyle konuştu: “Kurtuluş Savaşının başladığı bu topraklardan; Afyon’dan – İzmir’e; Türkiye Cumhuriyetinin temellerinin atıldığı bu iki şehrin, iki kulübünün bir araya gelmesinden mutluluk duyuyorum.” Gastronomi şehri olan Afyonkarahisar’ın yöresel tatları ikram edilen tören sonunda bir sonraki toplantının İzmir’de yapılmasına karar verildi.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti