Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Lise bitti, hayat okulu başlıyor

Bu haberin fotoğrafı yok
Lise bitti, hayat okulu başlıyor

Atatürk Sağlık Meslek Lisesi Mezuniyet Töreni, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Okul Müdürü Muhtar Demirci, öğrencilerin bundan sonra hayat okuluna devam edeceklerini belirtti. İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın ise mezun olan öğrencilere yükseköğretim kurumuna gitmeleri tavsiyesinde bulundu

Atatürk Sağlık Meslek Lisesi’nin son sınıf öğrencileri, mezuniyet coşkusu yaşadı. Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Konferans Salonu’nda düzenlenen mezuniyet törenine İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Milli Eğitim Şube Müdürü Fevzi Özdemir, Zübeyde Hanım Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekim Yardımcısı Orhan Fesçekoğlu ile çok sayıda öğrenci velisi katıldı.
ÖĞRENCİLERE
MORAL KONUŞMASI
Mezuniyet töreninde konuşan Atatürk Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Muhtar Demirci, mezun olan öğrencilerin mutlu bir gün yaşadıklarını kaydetti. Demirci, Atatürk Sağlık Meslek Lisesi’ndeki öğrencilerin saygılı ve sevgi dolu olduğuna dikkat çekerek “Asıl okul, bundan sonra başlıyor. Hayat okulunun bütünlemesi yok” diyerek öğrencilerin çalışma hayatlarında gayret göstermeleri gerektiğini vurguladı.
YÜKSEKÖĞRETİM
İHMAL EDİLMEMELİ
İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın ise öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulundu. Yalçın, sağlık ve eğitimin çok önemli iki alan olduğuna dikkat çekerek, her iki alanda çalışanların da sabırlı ve güleryüzlü olmaları hâlinde başarı kazanabileceklerini vurguladı. Yalçın, mezun olan bazı öğrencilerin bir yükseköğretim kurumunda okula devam edeceğini, bazı öğrencilerin ise iş yaşamına adım atacaklarını söyledi. Yalçın, “Meslek hayatınız sırasında bile mutlaka yükseköğretime devam edin” dedi.
BAYRAK TESLİMİ ALKIŞLANDI
Atatürk Sağlık Meslek Lisesi mezuniyet töreni, konuşmaların ardından başarılı öğrencilere plaket takdimi ile devam etti. Öğrenciler ve veliler, halk oyunları gösterisi ve konser ile eğlenceli dakikalar yaşadı. Öğrenciler arasındaki bayrak devir-teslimi ise, konferans salonunu dolduranlardan büyük alkış aldı. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti