Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Liseler Arası Resim Yarışmasında Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi

Kütahya Atatürk Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen liseler arası “Filistin’de Yaşamak” adlı resim yarışmasının ödül töreni İl Milli Eğitim Müdürlüğü Maarif Salonu’nda gerçekleştirildi.

Kütahya Atatürk Anadolu Lisesi

İsrail’in insanlık tarihinde eşine az rastlanır bir zulüm ile Gazze başta olmak üzere Filistin’deki halka yönelik gerçekleştirdiği soykırımı lanetlemek ve Türk gençliğinde bu konu hakkında bir farkındalık oluşturmak amacıyla tertip edilen yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit tarafından verildi.
Dereceye giren öğrencileri, danışman öğretmenlerini tebrik eden Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, anlamlı yarışmanın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.
Filistin’de bulunan masum, mazlum halka yapılan zulme karşı dünya üzerindeki vicdanının sesini dinleyen tüm toplumların tepki gösterdiğini belirten Müdür Hasan Başyiğit, ” Yakın bir geçmişe kadar Osmanlı topraklarında, aynı ülke sınırları içerisinde olduğumuz Filistinli kardeşlerimiz için bizim de elimizden gelen tepkiyi göstermemiz gerekiyor. Bu boykotla olabilir, zulmü duymayanlara duyurmakla olur, sizlerin resim yarışmasında bu konudaki duygu ve düşüncelerinizi yansıtmanız gibi çeşitli etkinliklerle olur. Öğrencilerimizin bu konuda düzenlenen bir yarışmaya katılmalarını çok önemli buluyorum, katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Sizler de bu yarışmada dereceye girdiniz, sizleri de tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.
Yarışmada dereceye giren öğrencilere para ödülü verilirken, Müdür Başyiğit kitap hediye etti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti