Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

LÖSEV Afyonlu hayırseverlerin katkılarını bekliyor

LÖSEV Eskişehir Bölge Ofisi

LÖSEV Eskişehir Bölge Ofisi Halkla İlişkiler Biriminden Yasemin Durukan, duyarlı Türk halkının katkılarıyla kanserle mücadelede yüzde 92 oranında güçlü bir başarı elde ettiklerini söyledi. Durukan, LÖSEV olarak hayırsever Afyonkarahisar halkının katkılarını beklediklerini belirtti

 

LÖSEV Eskişehir Halkla İlişkiler Biriminden Yasemin Durukan ile LÖSEV’in Kurumlarla İletişim Personeli Büşra Şan gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.
“AYNİ, NAKDİ VE SOSYAL YARDIMLAR KABUL EDİLİYOR”
Kocatepe Gazetesi muhabirine yürüttükleri çalışmaları anlatan Yasemin Durukan, LÖSEV Halkla İlişkiler faaliyetlerini bölge özelinde sürdürdüklerini ifade etti. Bölge Sorumluluğunda olan Afyonkarahisar’a geldiklerini söyleyen Durukan, “Dünden bugüne gelmiş olduğumuz kamuoyu bilinçlendirme çalışmalarımızı Ramazan ayı özelinde devam ederek vatandaşlarımızı bilgilendirdik. Tamamen karşılıksız bir şekilde paylaştığımız bültenlerimiz ve afişlerimizle şehir içerisinde görünür olmaya devam ediyoruz. Bununla amacımız Ramazan ayı özelinde ki faaliyetlerimizi ifade ederken, kanserle mücadele eden insanlarımıza destek alabilecekleri kurum olarak LÖSEV’in olduğunu ve imkân sahiplerinin de güvenerek bağış yapabileceklerini belirtmek istiyoruz. Ayni, nakdi ve sosyal anlamda her türlü yardımı ihtiyaç sahibi ailelerimize destek olmak için kabul ediyoruz. Detaylı bilgiler için losev.org. tr resmi internet adresimizden bağış yöntem ve seçeneklerimize vatandaşlarımız ulaşabilirler.” dedi.
“RAMAZAN AYINA ÖZEL PAYLAŞIM VE YARDIMLAR DA YAPILIYOR”
Ramazan ayı özelinde dini vecibelerin gereği olarak fitre ve zekât bağışlarını da Diyanet İşler Başkanlığı onayıyla kabul ettiklerini dile getiren Durukan şöyle konuştu: “Bu yıl bilindiği üzere fitre bedeli 28 TL olarak belirlendi. Fitre ve zekât bedeli de dini ölçülere oranla hesaplanarak vatandaşlarımızın bütçeleri ölçüsünde uygun gördükleri bağışlar LÖSEV’e yapılıyor. Bu noktada yine bağışlarımızı irtibat ofislerimizde makbuz karşılığında veya gişe bankacılığı, interaktif bankacılık gibi online bankacılık sistemleri üzerinden ya da losev.org. tr internet adresimiz üzerinden bağışları kabul ediyoruz. Buna ek olarak tabii Ramazan paylaşma ve yardımlaşmanın ayı olduğu için bir ailenin ne ihtiyacı varsa biz LÖSEV olarak sağlamaya gayret ediyoruz. Bilindiği üzere hasta ve aile odaklı hizmetler veriyoruz. Bu anlamda temel gıda ve hijyen malzemeleri bir ailenin ihtiyacı noktasında çok önemlidir.”
TIBBİ MÜCADELEDE BAŞARI ORANI YÜZDE 92
Merkezi Ankara da olan LÖSEV’e Afyonkarahisar’ın Eskişehir Bölge Ofisine bağlı olduğunu dile getiren Durukan sözlerini şöyle sürdürdü: “Eskişehir Bölge Ofisi sorumluluğunda; Eskişehir, Bilecik, Afyonkarahisar ve Kütahya bulunuyor. Biz LÖSEV olarak çocuk ve yetişkin olmak üzere tüm kanser hastalarımıza destek veriyoruz. Kuruluş itibariyle lösemili çocuklarımıza hizmet ediyorduk. Ama son 10 yıldır hizmet alanımız genişledi. Çünkü sağ olsunlar destekçilerimiz bizi yalnız bırakmadılar. Bizde LÖSEV olarak imkânlarımız ölçüsünde hizmet alanımızı genişlettik. Şu anda çocuk ve yetişkin tüm kanser tanısı alan hastalara da aile boyu destek oluyoruz. Bu anlamda ülkemizde 45 bini aşkın kanserle mücadele eden ailemiz var. Biz Eskişehir özelinde de yine bölgemiz olarak bu insanlarımıza ulaşmaya gayret ediyoruz. Kanserle mücadelemiz de özellikle Ankara’da lösemili çocuk ve yetişkinlerimiz için LÖSEV Kent Yerleşkemizde bulunan LÖSANTE Çocuk ve Yetişkin Hastanemiz var. Hastanemizin lösemi ile mücadele de başarı oranı şu anda yüzde 92’dir. Bu çok güçlü bir başarı oranıdır. Biz LÖSEV olarak tıbbi mücadelemizi de layıkıyla sürdürmeye devam ediyoruz. Aslında bu ülkemizin eseri, ülkemizin başarısıdır. İnsanlarımız bize güvenerek bizi yalnız bırakmadılar. Bu başarıyı birlikte inşaa ettik. Bu anlamda Ramazan ayı vesilesiyle ‘Önce Çocuklar İyileşsin’ diyoruz. Yine duyarlı Türk halkımızın bizi yalnız bırakmayacağına inanıyoruz.” >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti