Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Maden Tetkik Arama Personel Alacak

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü personel alımı için harekete geçti

Maden Tetkik ve Arama

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü merkez ve taşra birimlerinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4’üncü maddesinin B fıkrasına göre istihdam edilmek üzere, 2022 yılı KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın 22 sözleşmeli personel alınacak.

Sıralamaya girenlerin 5 katı kadar yedek pozisyon belirlenecek. Asıl kazananlardan müracaat eden olmadığı takdirde veya aranan şartları taşımadığı tespit edilenlerin yerine yedek kazananlardan sırasıyla yerleştirme yapılacak.

Yükseköğretim Kurumlarının herhangi bir ön lisans programından mezun olan, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin (A) bendinde belirtilen şartları taşıyan, Görevini yapmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı ile engeli bulunmayan, Seyahate ve arazide çalışmaya elverişli olan, 2022 yılı KPSS (B) grubu sınavına girmiş olan, kişiler e-Devlet Kapısı üzerinden “Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü – Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım” hizmeti veya “Kariyer Kapısı” https://isealimkariyerkapisi. cbiko.gov.tr internet adresi üzerinden 20.05.2024 – 02.06.2024 (23.59) tarihleri arasında müracaat edebilecekler.