Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Magandalar Jandarma’dan kaçamadı

Magandalar Jandarma’dan kaçamadı

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Galıgöl Beldesi’nde meydana gelen silahla havaya ateş açma olayının şüphelisi 4 kişi kısa sürede yakalandı

 

İhsaniye İlçesi’ne bağlı Gazlıgöl Beldesi’nde faaliyet gösteren bir termal işletme önünde, tesis çalışanı Y.T.M. ile tesise müşteri olarak gelen Y.Ü., U.Ç., F.A. ve A.G. isimli şahıslar arasında çıkan tartışma sonucu Y.Ü. ve U.Ç. isimli şahıslar silahla iki el ateş ederek 10 … plakalı otomobil ile kaçtılar. Şüpheli şahıslar aynı gün bahse konu araç ile Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandılar.
Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince araç içinde yapılan aramada; 59 gram metamfetamin uyuşturucu madde, 2 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı, 2 adet 9 mm. kurusıkıdan bozma tabanca, 2 adet tabanca şarjörü, 5 adet 9 mm. tabanca fişeği ele geçirildi.
Meydana gelen olay ile ilgili olarak A.G. ifadesine müteakip serbest bırakılırken, Y.Ü. ve U.Ç. isimli şahıslar çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldılar. F.A. isimli şahıs ise tutuklandı.
>> Burak AYDIN’ın Haberi