Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Taytak: Milletimiz sandığa sahip çıkıyor

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, 13. Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde oyunu ailesi ile birlikte kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, ailesi ile birlikte Bolvadin ilçesinde Ceylan Emet İlkokulunda bulunan 1023 Nolu sandıkta oyunu kullandı. Taytak, seçimlerin ülkemize hayırlı olması temennisinde bulundu.

“SEÇİMLERİN VATANIMIZA, MİLLETİMİZE HAYIRLI OLSUN”

Taytak, daha sonra Bolvadin ilçesinde oy kullanmaya gelen vatandaşlarla da sohbet ederek,   “Ülkemizde demokrasi adına yapılması gerekeni gönül rahatlığı ile yaparak oyumuzu kullandık. Ülkemizde ilk defa 2. tur seçimleri yapılıyor. Bu da demokrasinin güzelliğini gösteriyor. İstiyorlar ki Türkiye karışsın ama şükürler olsun ki milletimiz sandığa sahip çıkıyor.  Seçimler vatanımıza, milletimize hayırlı olsun” dedi.

Taytak, daha sonra Bolvadin ilçesinden sonra il merkezinde oy kullanılan okulları, il ve ilçe yönetimi ile birlikte ziyaret eden Taytak, sandık görevlilerine kolaylıklar dilerken, vatandaşlarla da sohbet etti.  >> Hakan Arseven’in Haberi

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti