Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Mağdur olduk” – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
 "Mağdur olduk"

Işıklar Beldesi’nde taşımacılık yapan As ve Has Işıklar Taşımacılık Şirketleri’nde çalışan minibüs şoförleri, belde içine giremedikleri için mağdur olduklarını söyledi

Işıklar Belediye Meclisi, 1 Şubat 2013’te bir karar alarak, belde içinde belediye araçları dışındaki toplu araçlarının girmesini yasakladı. Toplam 15 araca sahip olan As Işıklar ve Has Işıklar Taşımacılık Şirketleri ise durumdan mağdur oldu. Şirkette çalışan minibüs şoförleri, “Biz eskiden yolcuları kapının önünden alıyorduk. Ama bu kararla, belde içine giremiyoruz. Vatandaşlar ‘Siz çalışmıyor musunuz’ diye soruyor. Çalışıyoruz ama belde dışındaki durağımıza yolcu gelirse hareket edebiliyoruz” dediler. Belediye Meclisi kararıyla ilgili yürütmeyi durdurma davasının açılacağı belirtildi.
YILLIK 54 BİN LİRA MI
İSTENİYOR?
Beldedeki vatandaşları bilgilendirmek amacıyla yazılı bir açıklama hazırlayan şoförler, açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Kasaba içi yol güzergahını kullanma hakkımız, elimizden alınmıştır. Hazırladıkları genelge ile şirketlerimizden (yıllık) 54 bin 750 lira para istenmesi, bizleri mağdur etmiştir. Bu uygulamanın devamı, halkı da mağdur edecektir.” (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti