Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mahallelerde çalışmalar sürüyor – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Mahallelerde çalışmalar sürüyor

Afyonkarahisar Belediyesi, köy tüzel kişiliği kaldırılarak merkeze bağlanan mahallerdeki çalışmalarına devam ediyor

Akçin Mahallesi’nde geçen yıl birinci etap çalışmaları için 20 bin metrekare alanda çalışma gerçekleştiren Afyonkarahisar Belediyesi bu yıl da mahallede 25 bin metrekare alanda parke çalışması yapıyor.
HİZMETTE DURMAK YOK
Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada, merkeze bağlanarak Afyonkarahisar’ın bir mahallesi haline gelen mahallelere ilk etapta eğitim alanında hizmet götüren Belediye’nin, tüm okullara bilgisayar, projeksiyon cihazı, yazıcı ve LCD televizyon ile birlikte spor malzemeleri teslim ettiği ve okulların bahçelerindeki oyun alanlarını tartan pistle kaplattığı bildirildi.
Bu mahallelerdeki tüm muhtarlıklara bilgisayar ve yazıcı vererek muhtarların teknolojiye ayak uydurmalarının sağlandığı belirtilen açıklamada, Afyonkarahisar Belediyesi tarafından camilerin; halı, zemin kaplama, ayakkabılık, ses sistemi, ısıtma sistemi ve benzeri tüm ihtiyaçlarının karşılanarak bunların yanında, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından da genel bir temizlik çalışması yapılarak mahallelerde gerekli noktalara çöp konteynırı yerleştirildiği ifade edildi.
KİLİTLİ PARKE TAŞI DÖŞENİYOR
Geçen yıl birinci etap çalışmalarının tamamladığı Akçin Mahallesi’nde yol düzenleme çalışması yapan Afyonkarahisar Belediyesi, mahallenin kullanışsız olan yollarına kilitli parke taşı döşüyor. Afyonkarahisar Belediyesi tarafından mahallede 25 bin metrekare alana kilitli parke taşı döşenecek. (Kocatepe Haber Merkezi)