Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mahkemeden itiraza ikinci ret – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Mahkemeden itiraza ikinci ret

İl Mahalli Çevre Kurulu’nun altyapı çalışmalarının tamamlandığı mahallelerde doğalgaz ya da AFJET’e geçilmesi yönünde aldığı karara yapılan itiraz, bir kez daha mahkemeden geri döndü

Afyonkarahisar İdare Mahkemesi’nin yürütmenin durdurulmasını isteminin reddine vermiş olduğu karara bir üst mahkemeye itiraz edilmişti. Denizli Bölge İdare Mahkemesi ‘alınan kararda yasaya aykırılık bulunmadığından itirazın reddine’ karar verdi.
KARARIN TEBLİĞİ DEVAM EDİYOR
Afyonkarahisar Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Afyonkarahisar Belediyesi olarak halkın sağlığını ve çevre sağlığını düşündüğümüz için çalışmalarımıza hızla devam etmekteyiz. Kimsenin mağdur olmaması ve ceza almaması için Çevre Denetim Birimi personelleri kapı kapı dolaşarak kararı tebliğ etmeye devam etmektedir. 1 Ekim 2015 tarihine kadar süre verilen altyapı çalışmalarının tamamlandığı ve hava kirliliğinin daha yoğun olduğu 16 mahalleye karar tebliğ edilmiş olup, 1 Ekim 2016 tarihine kadar süre verilen altyapı çalışmalarının devam etmekte olduğu 15 mahallede ise kararın tebliği devam etmektedir.
SÖYLENTİLERE
KULAK ASILMAMALI
Vatandaşlarımız ‘kararın uzatıldığı ve ya iptal edildiği’ söylentilerine kulak asmamaları konusunda uyararak, Mahalli Çevre Kurulu kararında hiçbir şekilde ertelemenin ya da uzatmanın söz konusu olmadığının altını çizdi. İl Mahalli Çevre Kurulu’nun belirlediği bu tarihler itibariyle ilgili mevzuata uyulmadığının tespit edilmesi halinde 2872 sayılı Çevre Kanununa göre idari yaptırımlar uygulanacaktır. Ayrıntı ve kararın tamamı: www.csb.gov.tr/iller/afyon adresinde mçk başlığından ulaşılabilir.” denildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti