Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mahmut Tuncer’in Kaç Çocuğu Var?

İnternette en çok araştırılanlar arasında Mahmut Tuncer’in kaç çocuğu var? Soru yer aldı? Peki ,ünlü sanatçı Mahmut Tuncer’in kaç çocuğu var? Detayları haberimizde…

İnternette en çok araştırılanlar

Urfaspor’da profesyonel oyuncu olarak görev alan futbola oldukça ilgi duyan Mahmut Tuncer kimdir? Hayatını ve biyografisini sizler için araştırdık….

Mahmut Tuncer’in Kimdir?

1961 yılında şanlıurfa’da doğan Mahmut Tuncer, Türkemn kökenli bir aileden gelmektedir. Aynı zamanda Tuncer, Karakeçili aşireti’dendir. Futbola olan ilgisinden dolayı çok küçük yaşlarda futbola önem vermiş ve Urfaspor’da profesyonel oyuncu olarak oynamıştır.  Futbolcu olarak hayatına devam eden Tuncer, arkadaşlarıyla bir araya gelince söylediği şarkılar oldukça beğenilmiştir. Urfa’nın Kurtuluşu gecesinde sahne alacak ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’in gelmemesi ile teknik direktörü teklifi ile sahneye çıkmıştır. Daha sonra birçok ünlü ismin menajerliğini yapan Tuncer, Mehmet Ali Yanıkoğlu tarafından şarkıcı olması istenmiş ve Ankara’ya götürülmüştür. 1979 yılında ise TRT Radyosu tarafından yapılan sınavlara katılarak birinci olmaya hak kazanan isim olmuştur. Tuncer ilk albümünü 1980 yılında “Uyandım Sabah ile” piyasaya sürmüştür. İlerleyen yıllarda ise ‘’Flash TV’’ adlı kanalda eğlence programları sunmuştur. Ayrıca yaşadığı trafik kazası sonucunda kafa derisine 187 dikiş atıldı. Birçok projede yer alan ünlü isim Tuncer, oyunculuk yapmış ve 80 tane besteye sahiptir. Ünlü sanatçı Mahmut Tuncer 4 çocuk babasıdır.