Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Malezya ve AB heyetleri gelecek

Bu haberin fotoğrafı yok
Malezya ve AB heyetleri gelecek

TOSYÖV Afyonkarahisar Destekleme Derneği Başkanı ve TOSYÖV Genel Başkan Yardımcısı İhsan Beşer Ankara’da bir dizi temaslarda bulundu. ABD Büyükelçiliği’nin düzenlediği resepsiyona katılan Beşer, Malezya Büyükelçiliği’ni de ziyaret etti

ABD’nin 4 Temmuz Bağımsızlık Günü nedeniyle ABD Ankara Büyükelçiliği’nde düzenlenen resepsiyona Büyükelçi John R. Bass’ın davetlisi olarak katılan İhsan Beşer resepsiyona katılan AB Bakanı Volkan Bozkır ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’le de görüşme imkanı buldu. Oldukça geniş katılımla gerçekleşen resepsiyon hakkında bilgi veren Beşer, “Türkiye’nin önde gelen işadamı ve bürokratları resepsiyondalardı. Biz de bu resepsiyon vesilesiyle ABD Ankara Büyükelçiliği’nin Ticaret Müsteşarı ile bir kez daha bir araya geldik. ABD Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarı Jim Turner’la işbirliği içerisinde tüm AB ülkelerinin Ankara’daki Ticaret Ataşelerini Afyonkarahisar’da ağırlamayı planlıyoruz. Nasip olursa Eylül ayı içerisinde bu çalışmamızı hayata geçireceğiz” dedi.
Malezya’nın Ankara Büyükelçiliği’ni de ziyaret eden TOSYÖV Başkanı İhsan Beşer, “Sayın Malezya Büyükelçimiz Amran bin Muhammed Zin ile bir araya geldik. Sayın Büyükelçi Türkiye ve Malezya arasındaki işbirliğine sağladığımız katkı nedeniyle bize Türk ve Malezya bayraklarından oluşan dostluk rozeti taktı. Bundan sonra da ciddi çalışmalara imza atmak istediklerini belirten Sayın Büyükelçi Eylül ayı içerisinde Malezyalı işadamlarıyla birlikte Afyonkarahisar ziyareti planladıklarını bildirdi. Biz de kendilerini Afyonkarahisar’da ağırlamaktan mutluluk duyacağımızı belirttik. Ekim ayı içerisinde İstanbul’da yapılacak olan G20 zirvesine katılmak üzere Türkiye’ye gelecek olan Malezya Ticaret Bakanı ile de görüşmelerimiz olacak” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti