Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mali Finans Yönetimi Eğitimi düzenlendi

Eğitimin açılış konuşmasını yapan
Mali Finans Yönetimi Eğitimi düzenlendi

Eğitimin açılış konuşmasını yapan Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Muammer Türker, “Oda olarak üyelerimizin eğitim taleplerini dikkate alıyor, şehrimizin ve ülkemizin gelişme yolculuğuna katkı sağlayacağını düşündüğümüz eğitimleri düzenliyoruz. Bu çerçevede yıl sonu değerlendirilmesi yapılması ve 2019’daki yol haritamızın belirlenmesi için üye anketine de çıkmış bulunuyoruz. İnternet sitemiz, sosyal medya mecralarımız ve elektronik posta vasıtasıyla ilettiğimiz anketi, tüm üyelerimizin özenli bir biçimde doldurmalarını, özellikle eğitim talepleri konusunda geri bildirim yapmalarını arzu ediyoruz.” dedi.
“KARŞILAŞILAN BİR SORUN”
Mali Finans Yönetimi’nin firmalar için önemine dikkat çeken Türker, “Bugünkü eğitimimizde Mali Finans Yönetimi’nin idari aşamada ve yargı aşamasındaki çözüm yollarından bahsedilecek. Mali Finans Yönetimi, şirketlerimizin zaman zaman sorunlarla karşılaştıkları bir alan. Bu nedenle eğitimin yararlı olacağını düşünüyor; eğitimi verecek değerli hocamıza da şimdiden teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
EĞİTİM İKİ SAAT SÜRDÜ
Açılış konuşmasının ardından Afyon Kocatepe Üniversitesi Doktor Öğretim Görevlisi İsmail Ciğerci, Uzlaşma, Hataların Düzeltilmesi, Cezalarda İndirim, Pişmanlık ve Islah, İzaha Davet, Dava Açma başlıklarında sunum yaptı. Eğitim yaklaşık 2 saat sürdü.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti