Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bıçaklı yağmacılar yakalandı

Bıçaklı yağmacılar yakalandı

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından bıçak zoru ile motosiklet gasp eden 2 kişi aynı gün yakalandılar.

Dün meydana gelen olayda M.H.B. (20) ve O.B. (16) isimli iki kardeş Çevreyolu Fatih Mahallesi Fatih Nizamiye Kavşağında dedelerine ait motosiklet ile seyir halinde oldukları esnada, 32 DK 810 plakalı araç tarafından önleri kesildi. Araçtan bir kişi bıçak çekerek motosikleti gasp etti. Motosikletleri gasp edilen M.H.B. ve O.B. isimli kardeşlerin polis ekiplerine  olayı bildirmelerinin ardından aracın plakasından yapılan sorgulamada aracın E.K. isimli kişiye ait olduğu ve eşinin aracıyla yağma olayını gerçekleştirilen kişinin  çeşitli suçlardan çok sayıda sabıkası bulunan S.K. isimli kişi olduğu tespit edildi.

Polis ekipleri tarafından S.K. ile yanında bulunan ve çeşitli suçlardan sabıkası bulunan F.Ö. isimli kişi gasp ettikleri motosiklet ile birlikte kısa sürede yakalanarak gözaltına alındılar. Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi.  >> Burak AYDIN’ın Haberi