Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AFSÜ bebek dostu unvanı aldı

AFSÜ bebek dostu unvanı aldı

AFSÜ Hastanesine “Bebek Dostu Yenidoğan Yoğun Bakım Birimi” unvanı verildi

 

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi (SUAM) Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi, Sağlık Bakanlığınca yürütülen “Anne Sütünün Teşviki ve Bebek Dostu Sağlık Kuruluşları Programı” kapsamında yapılan değerlendirmeler sonucunda “Bebek Dostu Yenidoğan Yoğun Bakım Birimi” unvanı almaya hak kazandı.
Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü tarafından verilen “Bebek Dostu Yenidoğan Yoğun Bakım Birimi” plaketi, AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, SUAM Başhekimi Doç. Dr. Ahmet Ali Tuncer, Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Aydın Balcı, Başmüdür Hatip Aydın, Başhemşire Muharrem Berk, Hastane Müdürü İbrahim Türk, Hastane Müdür Yardımcısı Serhan Toy, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyeleri Prof. Dr. Ahmet Afşin Kundak ve Prof. Dr. Ayşegül Bükülmez ile anabilim dalı asistanları, Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi Sorumlu Hemşiresi Nurgül Gümüş ve bölüm hemşirelerinin katılımıyla Yenidoğan Yoğun Bakım Servisine asıldı.
Rektör Prof. Dr. Okumuş bebek dostu yenidoğan yoğun bakım çalışmalarında emeği geçen personele özverili ve başarılı çalışmalarından ve bu unvanı hastaneye kazandırmalarından dolayı teşekkür etti.
>> Burak AYDIN’ın Haberi