Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Afyon 20 yıldır AK Parti’den zulüm görüyor, kalemiz var isterseniz onu da götürün”

Gelecek Partisi İl Başkanı

Gelecek Partisi İl Başkanı Niyazi Ertaş, Afyonkarahisar’ın 20 yıldır merkezi hükümet ve yerel yönetimde iktidarda olan AK Parti’den zulüm gördüğünü iddia etti. Ertaş, “Afyonkarahisar 20 yıldır AK Parti’den zulüm görüyor. Bir kalemiz var isterseniz onu da götürün dedi

 

Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Niyazi Ertaş, dün öğleden sonra partide basın toplantısı düzenleyerek gündemi değerlendirdi. Toplantıda partililerde hazır bulundular.
“BİR KALEMİZ VAR İSTERSENİZ ONU DA GÖTÜRÜN”
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin Afyonkarahisar programında ki konuşmalarını yorumlayan Ertaş, “AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, şehrimiz ziyaretinde 80 yılda yapılamayanlara 20 yılda yaptıkların söyledi. Haseki başkan doğru söyledi. 80 yılda Afyon’a hiçbir iktidarın yapmadığı hiçbir iktidarın reva görmediği zulmü bize layık gördüler. 20 yılda Afyon’a neyimiz varsa elimizden alıp götürdünüz 20 yılda Afyonlu olarak sizden zam gördük.20 yılda Afyonlu olarak hep mağdur olduk. Bir kalemiz var isterseniz onu da götürün.” dedi.
“20 YILDIR AFYONKARAHİSAR
MAĞDUR OLUYOR”
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin Afyonkarahisar programındaki sözlerini de eleştiren Ertaş şunları kaydetti: “AK Partili dostlar Gelecek Partisi olarak alkışlamayın hesap sorun diyoruz. Geçtiğimiz hafta Afyon AK Parti teşkilatı gönül alma bahanesiyle eski AK Parti’deki yol arkadaşlarını davet etti. AK Parti Afyonkarahisar teşkilatı eski üyelerden medet bekler oldu denize düşen yılana sarılır hesabı unuttukları eski dostlardan medet umuyorlar. Toplantıya Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki de katıldı. Yapılan konuşma ve verilen mesajlar çok manidar. Sayın Özhaseki 80 yılda yapılamayanlara 20 yılda yaptık dedi. Gelecek Partisi olarak AK Parti’li kardeşlerimizin yapılanları alkışlamalarını garip karşıladık. Keşke hesap sorabilselerdi ama onların sormadığı hesabı biz soruyoruz. Haseki başkan doğru söyledi. 80 yılda Afyon’a hiçbir iktidarın yapmadığı hiçbir iktidarın reva görmediği zulmü bize layık gördüler. 20 yılda Afyon’a neyimiz varsa elimizden alıp götürdünüz 20 yılda Afyonlu olarak sizden zam gördük.20 yılda Afyonlu olarak hep mağdur olduk. Bir kalemiz var isterseniz onu da götürün.”
“AK PARTİ OLARAK
SİZ VAAT EDİN BİZ YAPALIM”
AK Parti’nin vaat ettiklerini Gelecek Partisi’nin iktidara gelmesi halinde kendilerinin yapacağını belirten Ertaş şunları söyledi: “Siz vaat edin Gelecek Partisi olarak biz yapalım. 2022 yılının son ayında iktidarın Afyon milletvekilleri Afyon’a özel yetenekli çocuklar için okul açacaklarını duyurdu. 2023 yılında Gelecek Partisi olarak diyoruz ki Afyon hizmete muhtaç yapılanı görmek isteriz. Vaat edenlerin vaatlerini yapmalarını isteriz. Seçim zamanı yapacağız edeceğiz sözlerini Afyonlunun karnı tok. Yapacaksın ortaya koyacaksın biz de sizi alkışlayacağız. Bakınız kendi ifadenizi aynen naklediyorum, ‘Mevzuat eksikliği var.’ Bununla ilgili milli eğitim camiasında işi bilen insanlarla mevzuat çalışması yapıldı. Gerekirse meclise sevk edeceğiz. Sizin ifadeniz aynen bu şekilde mevzuatı olmayan kanunu kitabı olmayan bir okul için Afyon’a müjde vermeyin. Seçim öncesi algı oluşturmaya çalışıyorsunuz. Arkasında bunu devletimiz yapar diyorsunuz. Ne diyorsunuz inşallah el birliği ile bu okulu yapmaya çalışacağız sayın vekilim siz de biliyorsunuz Afyon’da biliyor iktidarın bir okul bile yapamayacağını bunun için diyoruz siz müjdeyi verin Gelecek Partisi olarak kanunu da çıkarız okulda yaparız.”
“ZAFER GELECEK PARTİSİ’NİN ZAFERİ OLACAK”
Ertaş sözlerini şöyle tamamladı: “Yeter söz milletin. Gelecek Partisi’nin zaferi olacak. Erken seçim reddeden iktidar ve küçük ortakları seçim zamanında olacak sözlerini unuttu şimdi de 14 Mayıs 2023 tarihinden bahseder oldular. İktidar bir algı ile 14 Mayıs 1950’de tek parti rejimine karşı DP’nin kazandığı demokrasi zaferini kendisi için kullanmaya çalışıyor. AK Parti kendi kadrolarını bile harcayarak geldiği bu noktada Türkiye’yi tek adam rejimine soktu millete adeta yok saydı. Demokrasinin denge ve denetim mekanizmaları tamamen devre dışı bırakılarak işlevsiz hale geldi. Tek adam rejiminde seçim yarışı 20 yıldır değişmeyen haksız rekabet ortamında yapılacak. 20 yıllık iktidar kaybetmemek için tehdit ve baskı operasyonlarını devam ediyor. Bir yandan da bol keseden seçim rüşveti dağıtılıyor. Zamlardan mı bu tehditlerden bıkan bu aziz millet iktidara ders vermek için sabırla sandığa gitmeyi bekliyor. Şimdi tarih ne olursa olsun iktidar ve küçük ortaklarını bu millet cevabını sandıkta verecektir.”>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti