Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Afyon kendine yakışanı yaptı”

“Afyon kendine yakışanı yaptı”

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminde Afyonkarahisar halkının kendisine yakışanı yaptığını söyledi

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimini rakibi Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na fark atarak kazanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferi Cumhur İttifakının paydaşları tarafından Zafer Meydanı’nda düzenlenen programla kutlandı.
“BU KAZANIM MUTLAKA ŞÜKÜR GEREKTİRİR”
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Zafer Meydanı kutlamalarında yaptığı konuşmada, Afyonkarahisar halkı ile milletvekillerinin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başını önüne eğdirmediklerini söyledi. Uluçay, “Afyonkarahisar, kendisine yakışanı yaptı. Rabbim halkımızdan razı olsun. Türkiye Cumhuriyeti’nin birliği için, vatanın bölünmezliği için, bayrağımız, dinizim, namazımız, kuranımız için Sayın Cumhurbaşkanımıza her zaman destek olan ve desteğini açıklayan Sinan Oğan’a çok teşekkür ediyorum. Rahmetli Necmettin Erbakan hocamızın bize mirası olan YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan’a sonsuz teşekkür ediyorum. Bize Muhsin Yazıcıoğlu’nun emanetini yükselterek sahip çıkan Mustafa Destici Başkanımıza teşekkür ediyorum. İlk günden beri Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında dimdik duran ben vatan için, devlet için, millet için buradayım diyen MHP’nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli Başkanımıza teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Milletvekillerimize, teşkilat üyelerimize çok teşekkür ediyorum. En çokta siz vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadınız. Sizlerin desteği olduğu müddetçe, sizlerin kölesi olmaya sizler için, Afyonkarahisar için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım. Bu kazanım mutlaka şükür gerektirir. Şükür namazımızı kılarak ve Rabbimize şükredelim. Türkiye Yüzyılı vizyonumuz hayırlı olsun.” dedi.
“HER VATANSEVER ÜZERİNE DÜŞENİ YAPTI”
Büyük Birlik Partisi (BBP)Afyonkarahisar İl Başkanı Veysel Avşar, her vatanseverin üzerine düşeni yaptığını belirtti. Avşar, “Bizler üzerimize düşeni yaptık. Sizler üzerinize düşeni yaptınız ve bugün Türkiye Yüzyılının adımlarını güçlü bir şekilde attık. Gecesini, gündüzüne katarak bu memleket için çalışan Milletvekillerimize, Belediye Başkanımıza ve Cumhur İttifakı’mızın il başkanlarına canı gönülden teşekkür ediyorum. Sizlere teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi bozmasın, bize daimi güç versin. Biz birlikte oldukça güçlüyüz, varız ve bütünüz. Şanlı Türk bayrağımızı ve minarelerden ezanımızı dindirmesin.” diye konuştu.
“CUMHUR İTTİFAKI OLARAK
SANDIKLARI FETH ETTİK
Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Fehmi Güray Çakır, Cumhur İttifakı fethinin gerçekleştiğini ifade etti. Çakır, “Cumhur İttifakı olarak hep birlikte sandıkları feth ettik. Bin bir yüzü olanların maskesini düşürdük. Hamd olsun bu onur bu gurur bize yeter. Allah hepinizden razı olsun kazamız mübarek olsun.” şeklinde konuştu.
“BİZ RAKİPLERİMİZE İYİLİK YAPTIK”
İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Burhanettin Çoban yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Biz Cumhur İtitfakı olarak aslında Millet İttifakına yani rakiplerimize iyilik yaptık. Aslında onlarda kazandılar. 21 yıldır olduğu gibi önümüzdeki 5 yılda en güzel hizmetleri hem Türkiye’ye hem dünyaya yaparak onlarıda mutlu edeceğiz.”
“ASIM’IN NESLİ NAMUSUNU ÇİĞNETMEDİ”
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Millet İttifakı’nın boşuna zaman kaybettirdiğini söyledi. Zeybek şöyle konuştu: “Afyonkarahisar halkı 14 Mayıs seçiminde Cumhurbaşkanımıza yüzde 63,8 gibi bir destek vermişti. Ama bu oran Afyon’a yakışmıyordu. Bugün bir gazeteciye verdiğim demeçte, bu oranın Afyonkarahisar’a yakışmadığını, gönlümden geçenin yüzde 67 veya 70 oranında bir destek olduğunu ifade ettim. Çünkü Afyon tarihinde görmediği yatırımları Sayın Cumhurbaşkanımız sayesinde gördü. Allah şehrimiz halkından razı olsun, sandıklara sahip çıktılar. Yüzde 87 gibi bir katılımla yüzde 67,7 gibi bir destek verdiniz. Bu seçim sadece Türkiye’de olan bir seçim değildi. Tüm mazlum coğrafyanın gözü Türkiye’deydi. Bu seçim yedi düvele karşı kazanılmış bir seçim. Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy diyor ki; ‘Asım’ın nesli. Diyordum ya. Nesilmiş gerçek. İşte çiğnetmedi namusunu çiğnetmeyecek.’ Bugün bunu gerçekleştirdik. Bu millet her şeyi hak ediyor. Bugüne kadar sizin hizmetkârınızdık, bundan sonrada sizlerin hizmetkârınızız.”
“CUMHURBAŞKANIMIZIN VE HALKIMIZIN
YANINDA OLACAĞIZ”
MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci kutlama programında yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Ezan dinmesin, bayrak inmesin diyerek vatanperver şekilde tercihte bulunan hemşerilerimizin hepinize teşekkür ediyorum. Bizler halkımız için bundan sonra 7 gün 24 saat çalışarak, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve halkımızın yanında olacağız. Halkımızın isteklerini gerçekleştirmek için çalışacağız.”
“BAY KEMAL’DEN ‘BEN KEMAL GİTTİM’
TWEETİ BEKLİYORUM”
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar’ın üzerine düşeni yaparak yüzde 67 oy ile destek olduğunu dile getirdi. Yurdunuseven şu ifadeleri kullandı: “28 Mayıs bayramımız, kutlu olsun, hayırlı olsun. Biz, yaradılanı severiz yaradandan ötürü diyoruz. Biz bugün Afyon kazandı, Türkiye kazandı, mazlum milletler kazandı diyoruz. Biz yine sabah itibariyle Türkiye için, mazlum milletler için çalışmaya devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımıza halkımızın verdiği omuz boşa gitmeyecek. ‘Ben Kemal geliyorum.’ diyen Bay Kemal’den bir tweet daha bekliyorum. ‘Ben Kemal gittim.’ diye tweet bekliyorum. Güle güle. Bay bay Kemal. Güle güle. Kemal’in yancıları size de güle güle. Tabi burada birine daha laf etmek gerekiyor. ‘Ben eğer Afyon’da birinci parti olamazsam, eğer dört vekil çıkartamazsam adam değilim.’ diyen sana da sesleniyorum, istifa ette adamlığını görelim adam mısın? Değil misin? Şimdi bize yakışan Afyon’a hizmet etmek, Türkiye’ye hizmet etmektir. Şimdi onlar düşünsün. Biz yine onlar içinde çalışmaya Türkiye’ye hizmet etmeye devam edeceğiz. Şimdi Amerika’sı, İngiliz’i, İsrail’i, düşünsün. Bizim için şimdi bayram etme zamanıdır.”
“TÜRKİYE YÜZYILI’NI İNŞAA EDECEĞİZ”
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya kutlama programının son konuşmasını yaptı. Özkaya şunları söyledi: “Tarihi bir seçim gerçekleştirildi. Bu tarihi seçimde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha yeniden tarihi bir rekorla seçen aziz milletimize şükranlarımı sunuyorum. Bu tarihi seçimlerin kazananı Tüm Türkiye’dir. Bu seçimin kazananını dünya mazlumları, gönül coğrafyamız ve insanlıktır. Bu seçimin kaybedeni, Türkiye düşmanlarıdır. Şimdi 86 milyon vatandaşımız ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye Yüzyılı’nı inşaa edecek, tarihi yürüyüşümüzü sürdüreceğiz. Bizlere oy veren, vermeyen aziz milletimizin tamamına teşekkür ediyorum. Yeni dönemin hayırlara vesile olmasını diliyorum.” >> Şeyda YEŞİLÇAY’ın Haberi