Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon Menemen’i yedi

  HES ilaç Afyonspor

 

HES ilaç Afyonspor ligin 15 haftasında evinde Menemen FK’yı konuk ettiği maçı 2-0 kazandı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Hes İlaç Afyonspor, Ligin 15. haftasında evinde Menemen FK’yı konuk etti. Maça iki ekipte temkinli başladı. Yavaş yavaş orta alan mücadelesi geçilirken Afyonspor ataklarını sıklaştıran ekip oldu. İkinci yarıda ataklarını daha da sıklaştıran Afyonspor golü buldu. Maçın devam dakikalarında Menemen kazandığı penaltıyı gole çeviremedi. Afyonspor Kaan Baysal’ın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. Maçın son anlarında bir gol daha bulan Afyonspor maçın sonunda 2-0 ile gülen ekip Afyonspor oldu. Oyunda en dikkat çeken isim ise yaptığı asistle Yavuz Tek oldu. Yavuz yaklaşık 55 metre sürdüğü topla rakiplerini geçti ve golü attırdı.
Afyonspor galibiyetle puanını 21’e çıkarttı. Menemen ise kaybettiği maçın ardından 20 puanda kaldı.
MAÇTAN DAKİKALAR
9. dakikada kontra gelişen Menemen FK atağında Eren Tokat, kafa pasıyla kalecisine dönmek isterken kısa kalan topunu takip eden Ziya’nın dokunuşunda top kaleci Anıl’da kaldı.
11. dakikada Hes İlaç Afyonspor’un kazandığı serbest vuruşta Olcay’ın kale sahasına gönderdiği ortaya iyi yükselen Kaan’ın kafa vuruşunda kaleci Bora topu güçlükle kornere çeldi.
19. dakikada Hes İlaç Afyonspor’un geliştirdiği atakta Ege ceza alanına girerken sol tarafındaki Atakan’a pasını çıkarttı. Atakan’ın gelişine vuruşunda top kaleci Bora’nın kucağında kaldı.
26. dakikada Hes İlaç Afyonspor’un sağ kanattan Alper ile geliştirdiği atakta ceza alanına yapılan ortada savunmanın elle oynadığına yönelik itirazlar sırasında boşta kalan topu Ege direkt şuta çevirdi ve top kaleci Bora’da kaldı.
55. dakikada atak hazırlığında olan Menemen orta sahasından topu çalan Olcay, rakiplerini çalımlayarak sol kanattan ceza alanına girdi. Olcay, penaltı noktasına yakın bölgedeki Atakan’a pasını aktardı. Atakan düzelterek vurdu fakat cılız şutunu kaleci rahat şekilde kontrol etti.
69. dakikada orta alandan Kaan Baysal ile başlayan atakta topu alan Yavuz, hızlı bir şekilde son çizgiye indi. Yavuz topu kale alanı içindeki Atakan’a yerden şık pasla aktardı. Atakan ayağının içi ile dokundu ve top ağlarla buluştu. 1-0
75. dakikada gelişen Menemen atağında Mertcan’ın yerde kaldığı pozisyonda hakem penaltısı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Ali Özgün topu auta atarak penaltıyı kaçırdı.
89. dakikada gelişen Menemen atağında rakibine sert hareket ettiği iddiasıyla Hes İlaç Afyonspor’dan Kaan ikinci sarı kartını gördü ve kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.
90+6’da gelişen Afyonspor atağında Eray savunma arkasına güzel bir orta açarken aynı güzellikte topa dokunan Berat Tosun ise golü attı.
Bu dakikadan sonra hakem maçın son düdüğünü çaldı. Maçı Hes İlaç Afyonspor 2-0 kazanarak Menemen FK’yı mağlup etti.