Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon Polisi yılbaşı alarmında

Afyon Polisi yılbaşı alarmında

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kentte vatandaşların yılbaşı gecesini huzur ve güven içinde geçirmelerini sağlamak amacıyla teyakkuz halinde çalışıyor. İl Emniyet Müdürü Ali Temiz’de çalışmaları bizzat denetledi.

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, yılbaşı tedbirlerinde kentin farklı noktalarında uygulama noktaları oluşturulduğunu ifade etti. Görev yapan meslektaşlarını ziyaret eden Müdür Temiz, yeni yılında personelinin yanında oldu.
“BİN 400 PERSONEL, 258 EKİP ARACI GÖREVDE”
Ziyaretlerinin ardından gazetecilere açıklama yapan Temiz, vatandaşların huzurlu bir yılbaşı geçirmeleri için 24 saatten fazladır görev yaptıklarını dile getirerek, “Vatandaşların yeni yıla huzurlu girmeleri için tedbirlerimiz dün öğlen itibari ile başladı. Yaklaşık bin 400 görevlimiz, 258 resmi ekibimiz var. Şehrin farklı noktalarında uygulama noktalarımız var. Şuana kadar yansıyan olumsuz ya da büyük bir olayımız yok, şimdilik sakin geçiyor. İlerleyen saatlerde de inşallah vatandaşlarımız huzur ve güven içinde yeni yıla girerler. Umarım 2022 yılını huzur ve refah içerisinde karşılar, mutlu bir yıl geçiririz.” ifadelerini kullandı.
“İYİ BİR SENE GEÇİRDİK”
Afyonkarahisar’da 2021 yılı suç işleme oranları hakkında sorulan soruya cevap veren Temiz, “81 ilin katılımıyla Ankara’da bir toplantı gerçekleştirdik. Toplantıda 2021 yılının genel bir değerlendirmesi yapıldı. Afyonkarahisar olarak gayet iyi durumdayız. Asayiş olaylarında Türkiye geneline bakacak olursak, mala karşı işlenen suçları ve dolandırıcılık olaylarında özellikle internet üzerinden dolandırıcılık bu yıl büyük artış gösterdi. O konularda bir artış var. Ancak yakalama ve olay aydınlatmalarında da müthiş bir artış var. Afyonkarahisar geneline baktığımızda iyi durumdayız, ciddi anlamda büyük bir sıkıntımız yok, iyi bir sene geçirdik diyebiliriz.” şeklinde konuştu. >> Burak AYDIN’ın Haberi