Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Afyon Türkiye için de partimiz içinde önemli bir kent”

“Afyon Türkiye için de partimiz  içinde önemli bir kent”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Afyonkarahisar’In Türkiye için olduğu kadar partisi için de önemli bir kent olduğunu söyledi. Akşener, “Afyonkarahisar il ve ilçe teşkilatlarımız vatandaşlarımızla iç içe, el ele çalışıyor. İl Başkanımız Muhammet Mısırlıoğlu nezdinde Afyon il ve ilçe teşkilatlarımızı, üyelerimizi gece gündüz demeden çalışmalarından dolayı kutluyorum” dedi

 

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve beraberindeki ilçe başkanları, Genel Başkan Meral Akşener’i ziyaret ettiler.
“İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜNDE GÜÇLÜ KADROLAR OLUŞTURACAĞIZ”
Verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini dile getiren Muhammet Mısırlıoğlu, “İktidara emin adımlarla yürüyen partimiz bu ülkeye gerçek demokrasiyi yeniden kazandıracaktır. İYİ Parti iktidara yürürken bizler demokrasi çizgisinden ayrılmadan, güçlü kadrolarımızı oluşturacağız. Çünkü bizim derdimiz menfaat değil, bizim derdimiz koltuk sevdası değil, bizim derdimiz memleket sevdası. Yapılacak olan genel kurullar gücümüze güç katacaktır.” dedi.
“AFYON TEŞKİLATLARINI KUTLUYORUM”
Afyonkarahisar teşkilatlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Akşener şöyle konuştu: “Partimizin il ve ilçelerinde yapılacak olan genel kurullar neticesinde güçlü kadrolarla iktidar yolunda emin adımla ilerleyeceğiz. Genel seçimlerde milletvekili aday adayı olmayı düşünen partililere kongrelerde aday olmamaları yönünde tavsiye kararı aldık. İYİ Parti kurulduğu günden bu yana millet iradesine, demokrasiye, manevi değerlerine sahip çıkmaktadır. İnanıyorum ki il ve ilçe kongrelerimiz birlik, beraberlik ve kardeşlik çerçevesinde gerçekleşecektir. Afyonkarahisar, tüm Türkiye için olduğu gibi partimiz için de önemli bir kent. Afyonkarahisar il ve ilçe teşkilatlarımız vatandaşlarımızla iç içe, el ele çalışıyor. İl Başkanımız Muhammet Mısırlıoğlu nezdinde Afyon il ve ilçe teşkilatlarımızı, üyelerimizi gece gündüz demeden çalışmalarından dolayı kutluyorum. Sayın Mısırlıoğlu, Türkiye’de performans ve başarı sıralamasında üst sıralarda yer alıyor. Kendisi kısa sürede halkın gönlünü kazanmış, toplumun her kesimine ulaşmayı başarmıştır. Kendisine özverili çalışmaları için teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum. İl Başkanımız Sayın Mısırlıoğlu aracılığı ile tüm Afyonkarahisarlı vatandaşlarımıza sevgi ve selamlarımı iletiyorum.”
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi.