Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon’da düğün kana bulandı

Afyonkarahisar’da Fatih Semt Pazarı’nda

Afyonkarahisar’da Fatih Semt Pazarı’nda yapılan sokak düğününde gençler arasında çıkan bıçaklı kavga düğün sahibi baba ve oğlun yaralanması ile kanlı bitti.

Hafif yaralanan baba ve oğlu hastaneye kaldırıldı. Olay yerine çok sayıda Polis ekibi ve çevik kuvvet ekipleri sevk edildi. Fatih Mahallesi’nde yapılan sokak düğününde gençler arasında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine birbirlerine bıçaklarla saldıran gençler, olayı yatıştırmak için araya giren düğün sahibi baba Cemali Murat C. ve oğlu Hasan Hüseyin C.’yi bıçakla yaraladı. Bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından baba ve oğlu ambulanslar ile hastaneye kaldırdı.

Olayın sonrasında başka olayların çıkmaması için bölgeye çevik kuvvet ekibi isteyen polis ekipleri, bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı. Durumu kısa sürede kontrol altına alan polis ekipleri iki kişiyi yaralayan kişiyi suç aleti bıçakla gözaltına aldı. >> Burak AYDIN’ın Haberi