Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisar’a ilk kez basketbol takımı kampa geldi

Ulusal ve uluslararası kamp

Ulusal ve uluslararası kamp merkezi haline gelen Afyonkarahisar’da ilk kez bir basketbol takımı kampa geldi. İTÜ Basketbol takımı Afyon MCG Marble Hotel’de kampa başladı

İstanbul Teknik Üniversitesi Basketbol Takımı, kamp için Afyonkarahisar’ı tercih etti. Kentte futbol takımlarının yanı sıra basketbol takımlarının da kamp merkezi haline getiriliyor. İTÜ Basketbol takımı Afyon MCG Marble Hotel Genel Müdürü Ebubekir Önder ve Afyonkarahisar TBF İl Temsilcisi Feyzullah Demirkale’nin girişimleri ile Afyon’a geldi. Yapılan çalışma sonrasında Afyonkarahisar’da ilk kez bir basketbol takımı kentte kampa girmiş oldu. Afyonkarahisar’da daha önce yurt dışı, Süper Lig, 1., 2., 3. ve Bölgesel Amatör Lig’lerdeki bir çok takım kam yapmış, bazı turnuvalar da gerçekleşmişti. Önder ve Demirkale’nin girişimleri ile kente ilk kez gelen basketbol takımı İTÜ de Afyonkarahisar’da kamp yapan ilk takım unvanını aldı.
Yaptığı açıklama ile kampın detaylarını anlatan Önder, “Afyonkarahisar’da daha önce bir çok kez futbol takımlarına ev sahipliği yaptık. Kentimize maçlara katılmak için de diğer branşlardan çok fazla takım gelerek otelimizde ve diğer otellerde konakladı. Kamp için ilimizi tercih eden ilk basketbol takımı ise İstanbul Teknik Üniversitesi basketbol takımı oldu. Kendilerine şehrimizi ve otelimizi tercih ettikleri için teşekkür ederiz. Bizimle bu yolda çalışmalar yaparak ilimize İTÜ basketbol takımının gelmesinde katkısı olan Demirkale hocamızı da teşekkür ediyorum. Tesislerini açarak bize destek veren Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu’na teşekkürü borç biliriz.” dedi.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Özel Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti