Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Afyonkarahisar’da milliyetçi nutuklar atıp, Hakkari’de özerklik sözü veriyorlar”

“Afyonkarahisar’da  milliyetçi nutuklar  atıp, Hakkari’de  özerklik sözü veriyorlar”

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatıyla başlayan “Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları” programı Afyonkarahisar’ın Emirdağ İlçesi’nde başladı

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatı ile Türkiye genelinde gerçekleştirilen “Adım Adım 2023, İlçe ilçe Anlatma ve Aydınlatma Programı” Afyonkarahisar’da da devam ediyor. 17 ilçe de 3 gün boyunca gerçekleşecek olan toplantıların ilki Emirdağ İlçesi’nde gerçekleşti. Toplantıya, MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, MYK Üyeleri Özgür Bayraktar ve Volkan Dudu, İl Başkanı Mehmet Kocacan ve İl yönetimi, Merkez İlçe Başkanı Fevzi Kartal ve yönetimi, Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuz Kağan Diler, ilçe başkanları, belediye başkanları, STK temsilcileri, Muhtarlar, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Toplantı saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı.
“TERÖR ÖRGÜTLERİNİN SİYASİ UZANTILARIYLA HİÇBİR ŞART ALTINDA BİR ARADA OLMADIK”
MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak “Sizlere Türk Dünyasının Bilge Lideri Genel Başkanımız, ilkeli devlet adamı, atabeyimiz Devlet Bahçeli Beyefendi’nin selamlarını getirdim. Genel Başkanımız Afyonkarahisar’ımızı sever ve Afyonkarahisar için de cumhuriyetin kurulduğu topraklar diye hitap eder. Ve bu toprakların bize Milliyetçi Hareket Partisine uzak topraklar olmadığını ifade eder. Bu topraklardaki ortak değerimiz, ecdat yadigârı vatanımız, şanlı bayrağımız, mübarek ezanımızdır. Hiçbir siyasi çıkar, hiçbir hesap uğruna değerlerimizi pazarlık konusu yapmadık, bundan sonra da yapmayız! Vatanı parçalamaya, milleti bölmeye yeminli terör örgütlerinin siyasi uzantılarıyla, hiçbir şart altında bir arada olmadık, bundan sonra da olmayacağız. Afyonkarahisar’da milliyetçi nutuklar atıp, Hakkari’de özerklik sözü verenler, HDP desteğiyle kazandıkları belediyeleri terör sempatizanlarıyla dolduranlar, Yozgat’ta “Kandili yerle bir edeceğim” deyip, mecliste sınırlarımızı koruyacak tezkereye HDP’yle birlikte “hayır” diyenler, Ermeni Soykırımı tanınsın diyen HDP’ye destek olan, iktidar olmayı milletin iradesinde değil de Amerikan başkanının sözünde arayan, “Terörist başı Apo’nun heykelini dikeceğiz” diyen Terörist Demirtaş’a madalya takan, PKK’nın televizyonlarında Anayasamızın değiştirilemez ilk 4 maddesini tartışmaya açan, Her fırsatta Devletimizi suçlayıp, Batı’ya şikayet edenlerin bu memlekete vereceği hiçbir şey yoktur. Bunlar Afyonkarahisarlı yiğit kardeşlerimin vicdanında yok hükmündedir.” dedi.
“TÜRK’ÜNTÜRK’TEN BAŞKA DOSTU YOKTUR”
Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, “Irak’ta, Suriye’de, Afganistan’da ve son olarak da Ukrayna’da yaşanan son gelişmeler aslında bize; “Önce Ülkem ve Milletim sonra partim ve ben” diyerek, Türk Milletinin bekasının ve menfaatlerinin en önemli hedef olması gerektiğini belirten Bilge Liderimiz Sayın devlet Bahçeli’yi bir kez daha haklı çıkarmıştır. Ayrıca; Doğu Akdeniz’de, Suriye’de ve Karabağ’da atılan adımlar milli politika oluşturmanın güvenli adımlarıydı. Suriye tezkeresine hayır diyenler kendi halkını değil teröristlerin güvenliğini düşünmek zorunda kalanlardı. Yıllardan beri ülkemiz üzerinde kurmaya çalıştıkları oyunlar çok şükür ki karşılık bulmadı. Birliğimizi ve dirliğimizi bozma çalışmaları hala devam etmektedir. Türk’ün Türk’ ten başka dostu yoktur.Bunu hepimiz biliyoruz.” dedi.
“GÜNÜMÜZ CHP’Sİ ATATÜRK’ÜN KURDUĞU PARTİ OLMAKTAN TAMAMEN ÇIKMIŞTIR”
Programda konuşan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Kocacan, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin talimatlarıyla başlatılan ve geçtiğimiz aylarda Sultandağı ilçemizde yapılan ‘Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma’ temalı toplantılarımızın ilkini Bayat ilçemiz ile birlikte Emirdağ ilçemizde gerçekleştiriyoruz. Toplantılarımızın amacı ise, başını Cumhuriyet Halk Partisi’nin çektiği 6+1 masanın gerçek yüzünü anlatmak için yola çıktık. 2010 yılında kaset olayı ile CHP’nin başına geçen Kemal Kılıçdaroğlu, ilk yıllarından itibaren parti içindeki Atatürkçü Cumhuriyetçi vatanperver insanları tavsiye ederek, milli politikalar tamamen terk edilmiştir. Hatta günümüz CHP’si Atatürk’ün kurduğu parti olmaktan tamamen çıkmıştır. CHP, Kılıçdaroğlu ile birlikte dışarıdan emir alan ve dış güçlerin talimatları ile hareket eden bir parti haline gelmiştir. Bu tavrıyla da CHP vatana ve millete alenen karşı tavırdadır. Bunun en güzel örneğini son tezkere de milletimiz görmüştür. Türkiye Cumhuriyeti’nin sınır ötesi operasyon sinyali verdiği bu günlerde CHP’li Kılıçdaroğlu, ne hikmetse HDP’nin savunuculuğunu yapmaktadır. Hatta Ülkemizin bekasını, milletimizin çıkarlarını savunmak amacıyla ‘Evet’ oyu verdiğimiz Cumhurbaşkanlığı Tezkeresi’ne malum zihniyet ‘Hayır’ oyu vermiştir. Kamuoyunun şunu görmesini tekrar istiyorum, 2021 yılında, Türk askerinin Irak ve Suriye’deki görev süresini uzatan Cumhurbaşkanlığı tezkeresine HDP ile el ele vererek ‘hayır’ diyen Kemal Kılıçdaroğlu’nun asıl niyeti; Türkiye’nin terörle mücadelesini sekteye uğratmak, terör örgütlerine can suyu vermektir. Türk silahlı kuvvetlerimiz terör yuvasını vurdukça Kılıçdaroğlu ve avenesi feryat içindedir. Bugünkü CHP; siyaset üretemeyen, dedikodu siyasetiyle Türkiye Cumhuriyeti’ne saldıran ve emperyalist efendilerine yaranmak için hazır ol da bekleyen bir haldedir.” dedi. >> Burcu AYDIN’ın Haberi