Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonspor bugün yola çıkıyor

Afyonspor bugün yola çıkıyor

Amed Sportif Faaliyetler galibiyetinin ardından Afyonkarahisar’da Çorum FK maçının çalışmalarına başlayan Hes İlaç Afyonspor, yaptığı antrenmanlar sonrasında bugün yola çıkarak Çorum’a gidecek

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Hes İlaç Afyonspor, ligin 24. haftasından ertelenen Çorum FK maçına çıkacak. Yarın saat 14.00’te Çorum Şehir Stadyumu’nda oynanacak maçta Raşit Yorgancılar orta hakem olarak görev alacak. Yorgacılar’a Serdar Soydan ve Sabri Öğe yardımcılık yapacak.
Afyonspor, hafta sonu oynadığı Amed Sportif Faaliyetler maçından 2-0 galip ayrılmıştı. Diyarbakır’dan Afyonkarahisar’a dönen ve ayağının tozu ile Çorum maçının hazırlıklarına başlayan Afyonspor, dün yaptığı antrenmanla kısa sürede de olsa hazırlıklarını yaptı. Afyonspor, bugün yola çıkarak Çorum’a ulaşacak ve orada bir ter idmanı yapmayı planlıyor.
Afyonspor, Çorum maçından da galip ayrılırsa puanını 40’a çıkartarak ilk 5 takım içine girebilir. Ligin ikinci sırasında yer alan Çorum FK 44 puana sahip.
Afyonspor 19 Mart Pazar günü de evinde Esenler Erokspor’u konuk edecek. Saat 14.00’te başlayacak maç Zafer Stadyumu’nda oynanacak. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi