Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonspor, Erokspor’a hazırlıklarını tamamladı

Hes İlaç Afyonspor ligin

Hes İlaç Afyonspor ligin 27. haftasında evinde Esenler Erokspor’u konuk edeceği maçın hazırlıklarını tamamladı

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Hes İlaç Afyonspor, ligin 27. haftasında önemli bir rakibini konuk edecek. İlk yarıda İstanbul’da oynanan maçta rakibine 5-1 mağlup olan Afyonspor, bu maçı kazanarak zirve mücadelesinde rakiplerinin önüne geçmeyi hedefliyor. Afyonspor bu maçı kazandığı zaman hanesindeki puanın 41’e yükseltecek. Ligde 8. sırada yer alan Afyonspor, kazanırsa ilk 5 takım arasına girebilir.
Afyonspor’un üzerinde yer alan Arnavutköy ve Erzincanspor bu hafta karşı karşıya gelecek. Bu maçtan ekiplerin puan kaybetmesi, Erokspor karşısında galibiyete uzanacak Afyonspor’un lehine sonuçlanacak. Erokspor ile arasında puan farkı 4 olan Afyonspor kazanması halinde farkı 1’e indirecek. Zirvede lider olan Çorum FK’nın ise 45 puanı bulunuyor. Çorum FK bu hafta Sivas Belediyespor ile karşı karşıya gelecek ve puanını 48’e çıkarma ihtimali yüksek. Çorum ile arasındaki puan farkımı koruması için Afyonspor’un Erokspor maçından galibiyet çıkarması şart.
HAZIRLIKLAR 2 GÜN YAPILDI
Çarşamba günü Çorum FK ile 2-2 berabere kalarak güzel bir mücadele örneği sergileyen Afyonspor, Çorum’dan döner dönmez Erokspor maçının hazırlıklarına başladı. Perşembe günü ve dün çalışma yapan Afyonspor, u ise ter idmanı yaparak maç saatini bekleyecek. Afyonspor, Erokspor maçı yarın saat 14.00’te Zafer Stadyumu’nda başlayacak. Maçta ise Murat Türkoğlu orta hakem olarak görev alacak. Türkoğlu’na ise Giray Kaya ve İsmail Ertunç yardımcılık yapacak.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti