Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonspor ilk 5 takım arasına girdi

Hes İlaç Afyonspor, ligin

Hes İlaç Afyonspor, ligin 6. haftasında deplasmanda Sivas Belediyespor’a karşı oynadığı maçı 2-0 kazandı. Afyonspor kazandığı bu maçın arından aldığı 32 puanla ilk 5 takım arasına girdi ve 5. sıraya yükseldi

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Hes İlaç Afyonspor, ligin 6. haftasında Sivas Belediyespor’a konuk oldu. Maçın ilk yarısında uzatmalarda ve maç sonu uzatmalarında birer gol bulan Afyonspor, 2-0 ile galibiyete uzandı. Maçın ilk golünü 45+2’de Eren Tokat, ikinci golünü ise 90+6’da Ege Özkayımoğlu ile kaydeden Afyonspor, deplasmandan çok önemli 3 puanı almayı başardı. Afyonspor puanını 7’den 10’a yükselterek ligin 5. sırasına yerleşme imkanı buldu.
Afyonspor 1 Ekim Cumartesi günü evinde Amed Sportif Faaliyetleri konuk edecek. Afyonspor, en yakın rakibi Amed Sportif Faaliyetleri mağlup ederek puanını 13’ çıkarmak için rakibini inceleme altına aldı. Çalışmalara başlayacak olan Afyonspor, kendi tesislerinde yapacağı antrenmanlarla haftayı tamamlayacak. Afyonspor’un Amed’i ağırlayacağı maç 1 Ekim Cumartesi günü saat 19.00’da Zafer Stadyumu’nda oynanacak.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti