Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AGC yönetimi aday adaylarını ağırladı

AGC yönetimi aday adaylarını ağırladı

AGC Başkanı Sezer Küçükkurt ve yönetim kurulu üyeleri AK Partili ve CHP’li Milletvekili aday adaylarını cemiyette kabul etti

Afyon Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Sezer Küçükkurt ve yönetim kurulu üyeleri 28. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili aday adayları; AK Parti’li Şükrü Ersoylu, AK Parti’li Hakan Dilek, CHP’li Engin Ayengin tarafından cemiyette ziyaret edildi. Ziyaretlerde; AGC Başkanı Sezer Küçükkurt, yönetim kurulu üyeleri İsmail Akar, Ömer Elçi ve Faruk Kılınç hazır bulundu.
AYENGİN: AKP’YE VE CUMHUR İTTİFAKINA BAŞINDAN KARŞIYIM
CHP Afyonkarahisar 28. Dönem Milletvekili aday adayı Mimar Engin Ayengin; Elektrik Mühendisi Adnan Topçu, Mühendis İlker Çetin ve emekli Astsubay İbrahim Yalçın ile birlikte AGC yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Türkiye’de hâkim olan “Çalıyor ama çalışıyor” zihniyetine karşı çıkarak siyaset çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Ayengin, “AKP’ye ve Cumhur İttifakı’na en başından beri karşıyım. Bundan yıllar önce etrafımız savaşlarla doluyken, ülkemiz kısıtlı imkânlara sahipken, ortama yokluk hâkimken herkesin imkânları yeterliydi. Şimdi ülkemizde herşeyi yoktan var ettiğini söyleyenler sosyal devletin gereklerini yetire getiremiyorlar. Avrupa bizi kıskanmıyor, aksine dalga geçiyor. Devlet adamlığı anlamını yitirdi. Sokak ağzı siyasete hâkim oldu. Vatandaş bunu benimsedi. Tüm bunları üzülerek izliyoruz. Toplum ne yazık ki kutuplaştı. Allah’tan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile Sayın Temel Karamollaoğlu ülkeyi karış karış gezip milletin daha fazla kutuplaşmasını engellediler. Bir ülkeyi yöneten irade bir Belediye Başkanı ile didişir mi? Aksine o belediyenin imkânlarını genişletmeye çalışır. Anadolu coğrafyası dünyanın en kıymetli coğrafyasıdır. Bu topraklarda mezhepçilik ve etnik kökencilik ayrımcılığı bitmelidir. Bu günlerde yaşadığımız yanlışların hesabını CHP iktidarı zamanında soracağız inşallah.”dedi.
DİLEK: KEŞKE BİZDE AK PARTİ İLE BÜYÜYEBİLSEYDİK
AK Parti Milletvekili aday adayı ve AGC Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Dilek, Afyon Gazeteciler Cemiyeti’nde meslektaşları ile biraraya geldi. Esnaf ve sanatkârın içerisinden gelen biri olarak siyasette esnaf ve sanatkarların Dilek, “Sanayi çarşısında 80 yıllık bir geçmişimiz var. Benim çıraklığım sanayide geçti. Şu anda 600 milyon TL’lik yatırımı olan bir kooperatifin başkanıyım. Kooperatif çalışmalarımız kapsamında attığım imza 10 bini geçti. Bizim işimiz lafta değil, icraattadır. 522 dükkân yapıyoruz. Ardında yeni sanayi çarşımızın içerisinde sosyal tesisler, bir ihtisas koleji ve otel yapacağız. Şu anki nesil AK Parti ile büyüdü. Biz AK Parti ile sonradan buluştuk. Keşke şimdiki gençler gibi biz de AK Parti ile büyüyebilseydik. Bugün içerisinde bulunduğumuz imkânların içerisine doğabilseydik. Biz ülkemizin içinden geçtiği zorlukları biliyoruz. Esnaf ve sanatkârımızın yaşadığı sıkıntıları biliyoruz. İnşallah Meclis’te onların sesi ve temsilcisi olacağız.” diye konuştu.
ERSOYLU: ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİM YÜZYILIN SEÇİMİDİR
Eğitimci AK Parti’li Şükrü Ersoylu, AGC yönetimine yaptığı ziyarette şunları kaydetti: “AK Parti’nin kuruluşundan itibaren bu davaya hizmet etmekten mutluluk ve gurur duyuyorum. Önümüzdeki bu seçim yüzyılın seçimidir. Bu seçim milletin bağımsızlığının, devletin güvenliğinin, ülkenin bölünmez bütünlüğünün tehdit altında olduğu bir seçimdir. Tehditleri bertaraf edecek siyasi anlayış AK Parti’de mevcuttur. AK Parti iktidarı ve Cumhur İttifakının sürmesi ülkemiz ve milletimiz açısından hayati önem taşımaktadır. Ben de bu kapsamda davam uğruna mücadele edebilmek için yola çıktım. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve AK Parti davasının savunucusu olarak görev yapmaya çalışıyorum. Bundan sonra da bu dava için hizmet etmeye her halükarda devam edeceğim.”