Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti teşkilatları “İyi ki Varsın Eren”de buluştu

AK Parti teşkilatlarından yaklaşık

AK Parti teşkilatlarından yaklaşık bin kişi “Kesişme; İyi ki Varsın Eren” filmini izledi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanlığı, Kadın, Gençlik ve Merkez İlçe teşkilatlarının katılımı ile 11 Ağustos 2017 tarihinde Trabzon’un Maçka ilçesinde teröristlerle kahraman Mehmetçik’in girdiği çatışmada şehit olan Eren Bülbül ve şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in öyküsünü anlatan, “Kesişme; İyi ki Varsın Eren” filmini izledi. Yaklaşık bine yakın partilinin katıldığı filmde duygusal anlar yaşandı. Film Türkiye’de 1 milyondan fazla, Afyonkarahisar’da da 3 binin üzerinde izleyici ile buluştu.
“İYİ Kİ VARSIN EREN DİYORUZ”
AK Parti Afyonkarahisar Teşkilatı’nın filme büyük ilgi gösterdiğini belirten İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay filmi eşi ve çocuklarıyla birlikte izledi. Filmin sonunda açıklama yapan Uluçay, “Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Filmin yapımında emeği geçen yapımcılara oyunculara hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. PKK terör örgütü gerçeğini ve Karadenizli kardeşlerimizin bakış açısını ortaya koydular. Ne Türk vatandaşlarımız, ne kendini bilen Kürt vatandaşlarımız, ne de Karadenizli kardeşlerimiz terör örgütüne kesinlikle geçit vermezler. Bu film daha önce yaşananları net bir şekilde ortaya koymuş oldu. Ben, PKK terör örgütünün gerçek yüzünü görmek isteyen tüm vatandaşlarımızın filmi izlemesini tavsiye ediyorum. Gerçekten çok duygulandık ve etkilendik. Emeği geçen tüm yapımcılarımıza teşekkür ediyorum. Bu tür yapımların devam etmesini temenni ediyorum. Geleceği aktarabileceğimiz gerçekleri ortaya koyan bir film olmuş. Emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Başta Sayın Valimiz ve Belediye Başkanımız olmak üzere herkese teşekkür ederim. İyi ki varsın Eren diyoruz.” dedi.
“KARADENİZ İNSANININ SAMİMİYETİ ASKERİMİZİN ÖZVERİSİNİ İZLEDİK”
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz film sonunda yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “İl Başkanımızın önderliğinde AK Parti Merkez ilçe teşkilatı olarak ‘Kesişme; İyi ki Varsın Eren’ filmin hep birlikte izledik. Gençlerimizle, kadınlarımızla hep birlikte hakikaten burada Karadeniz insanının ne kadar samimi olduğu askerimizin ne kadar içten bir şekilde özveri ile mücadele ederek bu işi halletme yoluna gittiğini hep birlikte izledik. Filmde en çok duygulandıran nokta olaydan son 2 dakika önce çekilen fotoğraf karesi oldu. Bu kare beni çok etkiledi. Bu filmde Karadeniz’in insanının ne kadar samimi olduğunu, askerine ve polisine nasıl sahip çıktığını bir kez daha gördük.” >> Burcu AYDIN’ın Haberi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti