Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“AK Parti teşkilatları tazeleniyor”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve Kütahya Koordinatörü Av. İbrahim Yurdunuseven, AK Parti teşkilatlarının 7. olağan kongre sürecinde tazelendiğini belirtti

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili ve Kütahya Koordinatörü Av. İbrahim Yurdunuseven, partisinin 7. olağan kongre sürecinin yeniden başlama heyecanını yaşadıklarını kaydetti.
“KONGRELER KAN
TAZELEME SÜRECİ”
“Koronavirüs tedbirleri kapsamında ertelediğimiz 7. olağan kongrelerimize yeniden başlamanın heyecanını yaşıyoruz.” diyen Yurdunuseven, “Kongreler teşkilatımız ve milletimiz için bir kan tazeleme ve safları sıklaştırma niteliği taşıdığı için ayrı bir önem taşımaktadır. Koronavirüse karşı tedbirlerimizi alarak gerçekleştirdiğimiz 7. olağan kongre sürecimizin teşkilatımıza ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.
“GÖREV DEVRİ İLE GÖREV BİTMEZ”
AK Parti’de görevi devreden yönetimin görevinin sona ermediği sadece bayrağı devrettiğini belirten Yurdunuseven şunları kaydetti: “Partimize gönül vermiş, bu davaya baş koymuş tüm dava arkadaşlarımız görevi devrettikten sonra görevleri sona ermemiştir. Görevi devir eden arkadaşlarımız partimize ve milletimize hizmete devam etmeyi bir görev bilmesi gerektiğinin farkındadır. Görevi devralan Yönetim Kurulumuz ise bayrağı daha ileriye taşıyacağını bilir.”
“SÜREÇ TAZELENME SÜRECİ”
7. Olağan Kongre sürecine Koordinatörü olduğu Kütahya ilinin Şaphane İlçesi’nden başladığını belirten Yurdunuseven şu ifadeleri kullandı: “Milletimize hizmeti daha iyi yerlere taşımak için tüm teşkilatımız ve Milletvekillerimizle birlikte ülkemizin her ilinde, ilçesinde bir araya gelip bir tazelenme sürecine girmiş bulunuyoruz. Şaphane, Simav ve Gediz ilçelerimizde başladığımız 7. olağan kongre sürecimizde görevini devreden yönetim kurullarımıza bugüne kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, bayrağı, görevi devralan yönetim kurullarımıza kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Gerçekleştirdiğimiz kongrelerimiz öncelikle milletimize ve partimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”
“7. KONGRE SÜRECİ
HAYIRLARA VESİLE OLSUN”
Kütahya Koordinatörü Milletvekili olması dolayısıyla Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen bazı kongrelere katılamadığını belirten Yurdunuseven; “Tüm teşkilatımız ve Milletvekillerimiz gibi bizlerde verilen görev ne olursa olsun milletimize hizmet uğrunda çalışmayı kendimize görev bildik. Koordinatörlük görevinin şahsıma uygun görülmesi nedeniyle de yine Kütahya ilimizde partimize ve milletimize canla başla hizmet ediyoruz. Şehrimiz Afyonkarahisarımız da gerçekleştirilen kongrelere her fırsatta katılıp kongrelerimizde teşkilatımızla bir araya geliyoruz. Ülkemizin her köşesinde coşkuyla başlayan 7. olağan kongre sürecimizin tüm ülkemize ve teşkilatımıza hayırlı olmasını diliyorum.” >> Kocatepe Haber Merkezi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti