Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AKÜ GSF karma sergisi açıldı

AKÜ Güzel Sanatlar Fakültesi

AKÜ Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Geleneksel Türk Sanatları Bölümü Öğretim Elemanları ve Öğrencileri Karma Sergisi açıldı. Toplam 94 eserden oluşan sergi 28 Nisan 2023 Cuma mesai saati bitimine kadar sanatseverlerin ziyaretine açık kalacak

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Geleneksel Türk Sanatları Bölümü Öğretim Elemanları ve Öğrencileri Karma Sergisi dün akşam M. Rıza Çerçel Kültür ve Sergi Salonu’nda açıldı. 11-28 Nisan 2023 tarihleri arasında ziyarete açık kalacak olan sergi açılışına; AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz Yalçın, GSF Dekan Vekili Prof. Dr. Selçuk Akçay, GSF Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Sena Coşkun, GSF Geleneksel Türk Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Sultan Sökmen, Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Ülkü Küçükkurt, Dr. Öğretim Üyesi Şeyda Algaç, Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Derneği (AKSAM) Başkanı ve EMİB Başkanı iş insanı İbrahim Alimoğlu, Yüksek Mimar M. Ülker Abi, öğretim elemanları, öğrenciler ve sanatseverler katıldılar.
AKÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Selçuk Akçay, fakültenin Geleneksel Türk Sanatları Bölümü hocaları ve öğrencilerinin eserlerinden oluşan bir sergiyi açmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Akçay, “Geleneksel Türk Sanatları Bölümü Öğretim Elemanları ve Öğrencileri Karma Sergisi 28 Nisan 2023 tarihine kadar M. Rıza Çerçel Kültür ve Sergi Salonu’nda ziyarete açık kalacak. Ben emeği geçen tüm hocalarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.
AKÜ GSF Geleneksel Türk Sanatları Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Ülkü Küçükkurt, sergi hakkında katılımcılara bilgi verdi. Küçükkurt şunları söyledi: “Geleneksel Türk Sanatları Bölümü üçüncü sınıf öğrencileri ve hocalarımızla birlikte bir karma sergi düzenledik. Bu sergide dönem boyu yaptığımız çalışmalar yer alıyor. Kilim tasarımları, halı tasarımları ve dokumaları, minyatürler, resim çalışmalarımız, keçe çalışmalarımız sanatseverlerin ziyaretini bekliyor. Sergimiz toplam 94 adet eserden oluşmaktadır. Sergimizi sanatseverlerin beğenisine sunuyor, tüm katılımcılara ilgileri için teşekkür ediyorum.” Sergi öğretim üyeleri ve öğrencilere verilen teşekkür belgelerinin ardından gezildi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti