Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aldatılan koca önce kavga etti sonra silahına sarıldı

Afyonkarahisar’da 25 yaşındaki İsmet

Afyonkarahisar’da 25 yaşındaki İsmet D. karısıyla ilişkisi olduğunu öne sürdüğü kişiyle boş arazide karşılaşınca kan aktı. İkili arasında yaşanan arbede esnasında tüfekten çıkan saçmalarla vurulan ve yasak gönül ilişkisi içerisinde olduğu iddia edilen Çağrı Kandemir, hayatını kaybederken diğer İsmet D. ise yaralandı

Afyonkarahisar Merkeze bağlı Sülümenli Beldesi’nde meydana gelen olayda İsmet D., (25) karısıyla ilişkisi olduğunu öne sürdüğü Çağrı K., ile beldedeki bağ evi yolunda karşı karşıya geldi. Taraflar arasında başlayan tartışma bir süre sonra kavgaya dönüşünce İsmet D., aracından aldığı av tüfeği ile Çağrı K.’ye ateş etmek istediği sırada ikili arasında arbede yaşandı. Bu sırada av tüfeğinin ateş alması ile Çağrı K., göğsünden, İsmet D., ise bacağından vuruldu.

Çağrı K.’nin yakınları bölgeye gelerek Çağrı’yı kendi araçları ile Çobanlar Devlet Hastanesi’ne götürdü. Göğsünden yaralanan Çağrı K., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

JANDARMA OLAYLA İLGİLİ İNCELEME BAŞLATTI

Olayda bacağından vurulan İsmet D., ise çevredekilerin olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı ile Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. İsmet D.’nin sağlık durumu iyi olduğu öğrenildi.

Olay sonrası bölgeye gelen Jandarma ekipleri ise detaylı bir inceleme yaptı. Ekiplerin özellikle şahısların araçlarını en ince detaylara kadar aradığı dikkatlerden kaçmadı. Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.