Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Anadolu basının sorunlarını takip ediyoruz”

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek,

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Ege Gazeteciler Federasyonu Başkanı Mehmet Abdioğulları’nı ziyaret etti. Zeybek, Anadolu basınının sorunlarını yakından takip ettiklerini söyledi

 

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e ziyareti için teşekkür eden Ege Gazeteciler Federasyonu (EGF) Başkanı Mehmet Abdioğulları, Başkan Zeybek’e projeler kapsamında bilgiler vererek konuyla ilgili detayların yer aldığı dosya sundu.
“BİR DİZİ FAALİYET GERÇEKLEŞTİRDİK”
Federasyon olarak gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında bilgiler veren Abdioğulları, “EGF olarak bir dizi çalışma gerçekleştirdik. Sayın Başkanımıza bu çalışmaların detaylarının yer aldığı dosyayı takdim etmek bizlere mutluluk verecek. Çünkü inanıyorum ki, Zeybek Başkanımız aldığı bir emaneti sonuna kadar götürmeyi kendisine şiar edinmiştir. Zaten Başkanlık süresince de bunu gösterdi. ” dedi.
Başkan Abdioğulları, Afyonkarahisar Zafer Haftası etkinliklerinde Belediye’nin çalışmalarının halkın gözünden kaçmadığını ve yeni düzenlenen Zafer Meydanı’nın bu organizasyonlarda aktif olarak kullanılmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.
FUAR VE KONGRE MERKEZİ PROJESİNİ SUNDU
EGF Başkanı Abdioğulları kentin gelişimi için hazırladığı “Fuarlar ve Kongreler Merkezi Afyonkarahisar” projesi hakkında da Başkan Zeybek’e bilgiler vererek, “Çevre illere olan yakınlık ve ilimizin merkezi bir kesişim noktasında olması avantajını kullanarak çok amaçlı kullanılabilecek bir Fuar ve Kongre merkezi Afyonkarahisar’ın vitrinine çok yakışacak.” diye konuştu.
“GEREKEN DESTEĞİ VERECEĞİZ”
Ege Gazeteciler Federasyonu’nun çalışmalarını yakından takip ettiğini dile getiren Başkan Zeybek, “Güzel çalışmalar yapıyorsunuz. EGF’nin çalışmalarında gereken desteği vereceğiz. Anadolu basınının sorunlarını yakından takip ediyorum. Medyaya gereken desteği her zaman vermeye hazırız.” ifadelerini kullandı.
Başkan Zeybek’in ziyaretinde; Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı ve Özel Kalem Müdürü Mehmet Savaş, Ege Gazeteciler Federasyonu Delegeleri Hakan Dilek, Zeliha Ertek ve İnternet Medyası Dernek Başkanı İsmail Öğeday ile basın mensupları yer aldı.

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti