Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ANALİG’de Afyon 2 derece aldı

Türkiye Judo Federasyonu’nun faaliyet

Türkiye Judo Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Judo Grup Birinciliği müsabakaları, Afyonkarahisar’da düzenlenen açılış
serenomisiyle başladı. Müsabaka, Türkiye’nin farklı illerinden gelen 100 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Tamamlanan müsabakalarda Afyon’un sporcularından Mustafa Cimbil 46 kilogramda birinci, Sudenaz Bakacak 52 kilogramda ikinci oldu

ANALİG Judo Grup Birinciliği müsabakaları, Türkiye’nin genç judocularının yeteneklerini sergileme ve deneyim kazanma fırsatı buldukları önemli bir alan oldu. Bu yılki müsabakalarda 10 farklı ilden gelen 100 genç sporcu, birbirleriyle rekabet ederek şampiyonluk için kıyasıya mücadele etti.
Açılış seremonisinde konuşan Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, onlara başarılar dileyerek moral ve motivasyonlarını artırmayı hedefledi. Müsabakalarda gösterecekleri performansın yanı sıra fair play ruhuna da vurgu yapan Kasapoğlu, centilmence mücadele etme ve rakiplerine saygı gösterme önemi üzerinde durduğu konuşmasında, “Judo grup müsabakaları, genç judoculara önemli bir motivasyon ve ilham kaynağı olacak ve gelecekteki judo kariyerlerine ışık tutacaktır.” dedi.
Müsabakalar, birbirinden heyecanlı anlara sahne olurken genç judocular arasında rekabet yaşandı. Katılımcılar, çeyrek finale kalabilmek amacıyla mücadele edecekler ve en iyi performanslarını sergilemek için ellerinden geleni yaptı.
Yapılan müsabakalarda dereceye giren sporculara ödüllerini İl Müdürü Kasapoğlu, Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen ve ANALİG Şube Müdürü Serkan Kömür tarafından takdim edildi.
Afyonkarahisar’ın başarılı sporcuları arasında yer alan Mustafa Cimbil 46 kilogramda birinci, Sudenaz Bakacak 52 kilogramda ikinci oldu.