Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Arabacı: Demirden korksam trene binmem

İYİ Parti 28. Dönem

İYİ Parti 28. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Dr. İş İnsanı Mustafa Enis Arabacı, Türkiye’nin artık yönetilemediğini,İYİ Parti iktidarında herkese eşit davranılacağını söyledi

İYİ Parti 28. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Dr. İş İnsanı Mustafa Enis Arabacı’nın Akrones Termal Otelde düzenlediği iftar programına geniş bir katılım gerçekleştirildi. İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Merkez İlçe Başkanı İzzet Köken, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinden oluşan davete 750 kişi katıldı.
“BU GÜZEL AİLE İLE HER MÜCADELE KAZANILIR”
Dua ile başlayan gece oruçların açılmasından sonra İYİ Parti 28. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili adayı Dr. İş İnsanı Mustafa Enis Arabacı’nın özgeçmişi okundu. Davetlilere katılımları nedeniyle teşekkür eden Arabacı, birlik beraberlik vurgusu yaptı. Arabacı, “İyi ki İYİ’ler ailesine katılmışım. İftar programımızda çok güzel bir tablo var. Biz çok büyük bir aileyiz. Ben bu aile ile her türlü mücadeleye girerim. Bu aile ile her mücadele kazanılır.” ifadelerine yer verdi.
“MAALESEF ARTIK TÜRKİYE YÖNETİLEMİYOR”
Türkiye’nin yönetilemediğini dile getiren Arabacı, “Maalesef Türkiye artık yönetilemiyor. Maalesef depremde de gördük ki devletin çok güvendiğimiz kurumları yönetilemiyor. Halkımız, gençlerimiz umutsuz, mutsuz, karamsar, geleceği ön göremiyor. Milletimizi millet yapan değerlerimizle çok oynanıyor ve her şey erozyona uğruyor. Ülkemizin yeni bir siyaset anlayışına hâkim olması gerekiyor. Artık ülkemizde İYİ Partinin değerli kadrolarının görev almasının zamanı geldi. Gelin birlikte tarih yazalım.” ifadelerini kullandı.
“ÜLKE OLARAK DİP DALGAYI GÖRDÜK”
Türkiye’ye genel olarak mutsuzluluğun hâkim olduğuna dikkat çeken Arabacı, “Bazı zamanlar bazı şeyler dip yapıyor. Biz ülke olarak dip dalgayı gördük. Yeniden ülkenin bir umuda ve ayağa kalkmaya ihtiyacı var. Seçim çalışmalarına katıldıktan sonra, gördüğümüz gerçeklerin tahmin ettiğimizden daha vahim olduğunu gördüm. Gençlerimiz işsiz, çaresiz; onlara umut olacak, geleceğe emin bakacakları bir yönetim anlayışına ihtiyaç var. O ihtiyaca cevap İYİ Parti kadrolarında ve programlarında var.” dedi.
“KAFAM VE KALBİMLE UYUMLU
OLDUĞU İÇİN İYİ PARTİDEYİM”
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, “Demirden korkan trene binmez.” sözüne atıfta bulunan Arabacı, “Biz trene binen cesurlar hareketi olarak bu kutlu yola çıktık ve birlikte çalışarak, mücadele ederek başaracağız. İl Başkanımızın sıkça kullandığı bir söz var, helal olsun size diye. Helal olsun bize. Bugün bu salonda kazanmayı göze almış cesurlar hareketinin inanmışlığını görüyorum. Biz bu seçimin kazananları olacağız. Bana neden İYİ Parti’ye katıldın diye soruluyor. Bende onlara diyorum ki, kafamla ve kalbimle en uyumlu parti İYİ Parti onun için buradayım. Biz Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve kurumları ile hiçbir sorunu olmayanlarız. Biz Cumhuriyet’in yozlaşmasını istemeyenleriz. Biz vatan millet ve bayrak sevdasıyla yanmış olanlarız, biz Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda olanlarız, Atatürk’ün devlet ve millet şuurunu, gelecek vizyonun en net takipçileriyiz, demokrasi ve millet iradesinin mutlak üstünlüğüne inanıyoruz, egemenliğin kayıtsız şartsız millette olduğuna inanıyoruz.” diye konuştu.
“İNANCIMIZDA DİN ÂLİMİ VAR
ŞEYH VE MÜRİT YOK”
İnanç ve ibadet özgürlüğünün önemine dikkat çeken Arabacı, “Biz inanç ve ibadet özgürlüğünü savunuyoruz. Elhamdülillah hepimiz Müslümanız. Bizim anlayışımızda hoca var, imam var, müezzin var, din âlimi var, ama bizim anlayışımızda şeyh yok mürit yok. Bizim anlayışımızda elhamdülillah İslamiyet var din istismarı yok. Biz kadın erkek eşitliğini savunuyoruz, kadın hakları konusunda hiçbir tavizimiz yok, bizim liderimizde bir kadın.” şeklinde konuştu.
“HERKESE EŞİT DAVRANACAĞIZ”
“Sosyal devlet anlayışına sahibiz, devletin eğitim, sağlık, korunma ve barınma gibi konularda vatandaşın hayatını kolaylaştırmasına gerektiğine inanıyoruz.” diyen Arabacı şunları kaydetti: “Ekonomik krizlerin, gelir dağılımı eşitsizliğinin, hayat pahalılığının, hatalı politikalara, yanlış seçimlere mal oluyor. Bu memleket deneme tahtası değildir. Bu hastalığı nasıl iyileştireceğini biliyoruz ve inşallah hep birlikte iyileştireceğiz. Çözüm İYİ Parti’nin uzman ve işinin ehli kadrolarında. Biz partizanlığa karşıyız. Kişinin partisi ne olursa olsun herkese eşit davranacağız. Biz kökü mazide olan 4 bin yıllık bir geçmişiz. Biz geleceğiz, Türkiye’nin geleceğiyiz. Birlikte kazanacağız, tarih yazacağız. Zindanda bir ışık var, nesi varsa çaldılar, ışık büyük kapı dar, ışığı çalamadılar. Ne Mutlu Türküm diyene.”
“AZİMLİYİZ KARARLIYIZ BAŞARACAĞIZ”
İftar programının son konuşmasını İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu yaptı. Mısırlıoğlu şöşlekonuştu: “İYİ’ler hareketinin, büyük ailesi ile birarada olmaktan son derece memnunum. Allah’ın izniyle 14 Mayıs seçiminden zaferle çıkacağız. Bu seçim Türk Devleti ve Türk Milleti için çok önemli bir seçim. 600 milletvekili ile Cumhurbaşkanını seçeceğiz. Önümüzdeki 100 yıla damgasını vuracak yeni yönetimi, yeni kadroları seçeceğiz. Azimliyiz, kararlıyız, başaracağız Allah’ın izniyle. Ben sizlere güveniyorum hepiniz kendi bölgenizde var gücünüzle çalışacaksınız.”
“ÖN SEÇİM 2 NİSAN 2023
PAZAR GÜNÜ YAPILACAK”
Mısırlıoğlu şunları kaydetti: “Biz bir demokrasi mücadelesi veriyoruz. 22 aday adayının mücadele veriyor. 2 Nisan 2023 tarihinde önseçim yapıyoruz. Hazırlanan seçim pusulasında tüm aday adaylarımızın isimleri var. İYİ Parti’yi temsil edecek kadroları sizler seçeceksiniz. Sizin seçtiğiniz isimlerle hep birlikte Afyonkarahisar’da tarih yazacağız. Türkiye’nin en güçlü, en örnek teşkilatı olarak Türkiye’de iktidar meşalesini ilk Afyon’dan yakacağız” dedi. Mısırlıoğlu’nun konuşmasından sonra, Mustafa Enis Arabacı, teşkilat üyeleri, milletvekili aday adayları ve ilçe yönetimleri ile fotoğraf çektirdiler. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti