Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Arabacı kültür ve sanat faaliyetlerinin en büyük destekçilerinden”

“Arabacı kültür ve sanat faaliyetlerinin en büyük destekçilerinden”

 

Anadolu’daki en uzun soluklu festival olma ünvanı sahibi Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali 22. Kez kapılarını Afyonkarahisarlı sanatseverlere açtı. Festivalin açılış konseri öncesi destekçilere plaket verildi.

Genel Sanat Yönetmenliğini Hüseyin Başkadem’in yaptığı 22. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali NGAfyon otelde başladı 8 Mayıs’a kadar devam edecek. Festivalin açılış konseri öncesi Başkadem’in yaptığı konuşmada, “Bu festival Anadolu’da yapılan uluslararası en uzun soluklu festival. Afyonkarahisar gibi Anadolu’nun ortasında küçük bir şehirde 22 yıldır uluslararası düzeyde nasıl yapıldığını merak ediyorlar. Elbette kolay olmadı. Bir avuç destekçilerimiz, yerel yönetimler ve Kültür ve Turizm Bakanlığının destekleri ile yapılıyor. Her zaman yanımızda olanlardan birisi de Mustafa Enis Arabacı. Ona ve tüm destekçilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Afyonkarahisar 22. Klasik Müzik Festivaline katılan Mustafa Enis Arabacı, plaketini aldıktan sonra konseri izledi. Yaklaşık 2 saat süren konser sonrası Mustafa Enis Arabacı, “Hüseyin Başkadem yıllardır bu festivali nasıl sürdürdüğünü yakından bilenlerdenim. Her zaman elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Afyonkarahisar’ın ilk ve tek uluslararası kültür sanat etkinliği için onu kutluyorum. Bana göre Afyonkarahisar’ın artık dünya turizm pastasından pay almasının zamanı geldi. Önemli bir termal, sağlık ve kültür turizm merkezi olmak istiyorsak klasik müzik festivali ve caz festivalinin devamı sağlanmalı ve daha kapsamlı hale gelmesi lazım” diye konuştu.