Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Arabacı: Şikayet edilenleri değiştirmek için varım

İYİ Parti Milletvekili Aday

İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Dr. Mustafa Enis Arabacı, Seçim Koordinasyon Merkezinde İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Merkez İlçe ve İlçe Başkanları ile bir araya geldi. Arabacı, “Şikâyet edilen şeyleri değiştirmek için varım. Afyonkarahisar’ın geleceği 3T’de gizli. Bunlar; tarım, turizm ve ticaret. Maalesef hiç birisinde hak ettiğimiz yerde değiliz” dedi

 

İYİ Parti rozeti Genel Başkan Meral Akşener’in takmasından sonra siyasete hızlı bir giriş yapan Dr. Mustafa Enis Arabacı, Yeşilyol’da İYİ Parti SKM’de İlçe Başkanları ile görüştü. İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Arabacı’yı ilçe başkanlarına tanıştırdı.
“ŞİKÂYET EDİLEN ŞEYLERİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN VARIM”
Bir Afyonkarahisarlı olarak neden hak ettiğimiz yerde olmadığımızı değerlendiryorduk diyen Arabacı şöyle konuştu: “İl Başkanımız Muhammet Mısırlıoğlu’nun benim İYİ Partiye katılma ve Milletvekili aday adayı olmamı istemesinden sonra çok düşündüm. Kararımı değiştiren ne oldu biliyor musunuz? Şikâyet ettiğimiz şeyleri değiştirme fırsatı çıktı karşıma. Ben bu görevden ve sorumluktan kaçamam dedim ve evet bu yolculukta sizlerle birlikte varım dedim.”
>> Burak AYDIN’ın Haberi