Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Arazi anlaşmazlığında yaylım ateşi: 1’i ağır 6 yaralı

Ahmetpaşa Beldesi’nde iki kişi

Ahmetpaşa Beldesi’nde iki kişi arasında yıllardır süren arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada 6 kişi yaralandı.

Sinanpaşa İlçesi’ne bağlı Ahmetpaşa Beldesi’nde meydana gelen olayda Serhat A. (31) isimli şahıs çalıştığın iş yerinden çıkıp evine döndüğü sırada yıllardır aralarında arazi anlaşmazlığından dolayı husumet olduğu öğrenilen Murat K. (68), ile karşılaştı. Kişiler arasında çıkan tartışma üzerine olaya tarafların aileleri de dahil oldu. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrasında evinden av tüfeğini alan Murat K., dışarıdaki kalabalığın üzerine ardı ardına ateş açtı. Açılan yaylım ateşi sonucu Abdullah A. (38), Hakan Ö. (37), Mehmet B. (32), Mehmet K. (58) ve Tasfire K. (62) vücutlarına isabet eden saçma darbeleri ile yaralanırken, ateş açan Murat K., ise darp sonucu yaralandı.
Olayın ardından ihbar üzerine bölgeye Jandarma ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Yaralılar bölgeye gelen ambulanslar ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesi ile çevredeki diğer hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan Hakan Ö.’nün durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.
POLİS HASTANE ETRAFINDA YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALDI
Olayda kullanılan ve ruhsatsız olduğu anlaşılan av tüfeğine el konuldu. Yaşanan olayın ardından kent merkezinde ise polis ekipleri yaralıların bulunduğu hastaneler önünde yoğun güvenlik önlemleri aldı. Polisler her hangi bir olumsuzluğun önüne geçmek için yoğun çaba sarf etti.
Olayın ardından Jandarma tarafından başlatılan inceleme sürüyor. >> Burak AYDIN’ın Haberi

 


 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti