Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Arslan: Cumhurbaşkanımıza yüksek oyla destek verileceğine inanıyorum

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hasan Arslan, Afyonkarahisar halkının partisine verdiği desteğe teşekkür etti. Arslan, “İkinci tur Cumhurbaşkanlığı seçiminde halkımızın meclis aritmetiğini bilerek ve daha önceki koalisyon dönemlerini hatırlayarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yüksek bir oy oranıyla destek olacaklarına inanıyorum.” dedi.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Hasan Arslan, şahsına ve partisine destek veren tüm Afyonkarahisarlı hemşehrilerine teşekkür etti.
Hasan Arslan şöyle konuştu: “Tüm Afyonkarahisarlı hemşehrilerime teşekkür ediyorum. AK Parti’ye 2011 yılında olduğu gibi 2015 yılı seçimlerinde olduğu gibi 2018 yılı seçimlerinde olduğu gibi Türkiye ortalamasının üzerinde oy oranı ile hemşehrilerimiz destek oldular. Cumhur İttifakı da Afyonkarahisar’da Türkiye ortalamasının çok üstünde oy oranına sahip oldu. Tabii yeni seçim sisteminde ilk defa ikinci tura kalındı. Olanda hayır vardır deyip tüm vatandaşımızın mevcut durumu, meclis aritmetiğini bilerek, daha önceki koalisyon dönemlerini hatırlayarak Cumhurbaşkanımıza son derece yüksek bir oy oranıyla destek olacaklarına inanıyorum.” >> Hayriye CANER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti