Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Arslan: İktidar işçinin kıdem tazminatına göz dikti

SP Merkez İlçe Başkanı

SP Merkez İlçe Başkanı Orhan Arslan, kaynak bulmakta zorlanan iktidarın işçinin kıdem tazminatına göz diktiğini iddia etti

 

Saadet Partisi (SP) Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Orhan Arslan, Başkan Yardımcısı Erhan Akpınar ve Ömer Akkuş Demiryol-İş Sendikası Şube Başkanı Ali Aydın’ı sendika da ziyaret etti.
Demiryol-İş Sendikası Şube Başkanı Ali Aydın, SP Merkez İlçe Başkanlığı heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kıdem tazminatının kırmızı çizgileri olduğunu belirten Aydın, “Kıdem tazminatı kırmızı çizgimizdir. Vazgeçmek bir yana en ufak bir esneklik dahi gösteremeyeceğiz.” dedi.
SP Merkez İlçe Başkanı Orhan Arslan, kanun tasarısında ne işçinin, ne de işverenin menfaatine bir durum olmadığını, kaynak bulmada zorlanan iktidarın, işçinin kıdem tazminatına göz diktiğini ileri sürerek şunları söyledi: “Görülen odur ki kaynak bulmada zorlanan iktidar, işçinin kıdem tazminatına göz dikmiştir. Neyse ki şimdilik rafa kaldırıldığı açıklanmıştır. SP olarak hakkın ve haklının yanında yer almaya devam edeceğiz.”
Arslan ziyaret bitimi partisinin hazırladığı kıdem tazminatı konusu ile ilgili bilgi notunu Şube Başkanı Ali Aydın’a teslim etti.

 

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti