Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Atatürk MTAL, Fertillife Sağlık Kurumları ile protokol imzaladı

Atatürk MTAL, Fertillife Sağlık  Kurumları ile protokol imzaladı

Özel Dr. Fatih Öğüç Fertillife Afyon Hastanesi ile Afyonkarahisar Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında “Yapay Zeka ve Derin Öğrenme Tabanlı Sağlık Teknisyenliği” için protokol imzalandı

 

Afyonkarahisar’ın önde gelen sağlık kuruluşları arasında yer alan ve tek Tüp Bebek Merkezi olan Özel Dr. Fatih Öğüç Fertillife Afyon Hastanesi her geçen gün sağlıkta yeniliklerin öncüsü olmaya devam ediyor.
“Yapay Zeka ve Derin Öğrenme Tabanlı Sağlık Teknisyenliği” protokolü Özel Dr. Fatih Öğüç Fertillife Afyon Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Fatih Öğüç ve Afyonkarahisar Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yetkilileri tarafından düzenlenen törenle imzalandı.
SAĞLIK ORDUMUZUN GENÇ NEFERLERİ BİLİMSEL YENİLİKLERE AÇIK OLACAK
İmza protokolünde konuşan Fertillife Sağlık Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Fatih Öğüç,
“Çok değerli hocalarımızla birlikte teknolojinin en üst limitinde yapay zekânın sağlık sektöründeki yansımalarını ve gelecek nesilimiz olan sağlık ordumuzun genç neferlerinin bu dijital çağda çok daha verimli çalışabilmeleri için okulumuzla aramızda bir sağlık protokolü imzaladık. Amacımız mezunlarımızın dijital çağda sağlık ordumuzda çok daha bilimsel ve yeniliklere açık olmalarını sağlamak.” dedi.
YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR, YAPAY ZEKANIN SAĞLIKTA ÖNEMİ BÜYÜK
Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Dr. Fatih Öğüç, “Tüp bebek ve kadın doğum çocuk sağlığı konusunda şehrimizin nadir kuruluşlarından biri olarak inanılmaz yatırımlarımıza devam ediyoruz. Afyonkarahisar’ımızı seviyoruz ve bizim memleketimizin insanlarına yardımcı olmak bizim vefa borcumuzdur. Dünyanın sayılı cihazlarından olan embriyoskopplus cihazımızla Afyonkarahisar ilimizin dahası memleketimizin ne kadar şanslı olduğunu burada vurgulamak istiyoruz. Bu cihaz şu an faaliyete geçtiğimiz günden beri burada hizmet veriyor. Hemşerilerimiz kaliteli hizmeti hak ediyor.” ifadelerini kullandı.
ÖĞRENCİLER STAJLARINI FERTİLLİFE SAĞLIK KURUMLARINDA YAPABİLECEKLER
Daha sonra konuşan Afyonkarahisar Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Peker ise, “Fertillife Sağlık kuruluşlarıyla okulumuz bu işbirliğinde çok daha üst düzey bir çalışma alanı oluşturarak yapay zekânın sağlıkta ki önemini ortaya çıkartacaktır. Okul olarak bizler buradan mezun olacak öğrencilerimizin staj imkânlarını da hastanemizde değerlendireceğiz. Şimdiden hayırlı olsun diyorum.” şeklinde konuştu.
İmza törenin ardından Afyonkarahisar Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yetkilileri ile basın mensupları Özel Dr. Fatih Öğüç Fertillife Afyon Hastanesi birimlerinde sosyal mesafe ve hijyen kurullarına uyarak kısa bir inceleme gezisinde bulundular.