Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ATSO sponsorlarına teşekkür şilti takdim etti

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından bu yıl 16’ncı kez düzenlenen ATSO Spor Oyunları’na destek olan kurum, kuruluş ve işletmelere teşekkür ziyareti gerçekleştirildi

ATSO Spor Oyunları Komisyonu üyeleri olan Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hayrettin Güzbey, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Mühsürler, Kerem Güzel, Ömer Altınay ve Ömer Özpınar Etkinlik Sponsorları’na, Ana Sponsor’a ve Platin Sponsorlar’a özel hazırlanan teşekkür şiltini takdim etti.
Heyet, bu çerçevede Etkinlik sponsoru İl Emniyet Müdürü Ali Temiz’e, Etkinlik sponsoru Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu’na, Etkinlik Sponsoru Özel Park Hayat Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Enis Arabacı’ya, Etkinlik Sponsoru Megabirlik Medya CEO’su ve ATSO Disiplin Kurulu Üyesi Mehmet Emin Güzbey’e, Etkinlik Sponsoru Afyon Girişim A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Gül’e, Ana Sponsor Öndüç İnşaat sahibi Ahmet Öndüç’e, Platin Sponsor Kumartaşlı Gıda Yönetim Kurulu Başkanı ve ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kumartaşlı’ya, Platin Sponsor Gül Eğlence ve Gıda’nın sahibi Mustafa Gül’e, Platin Sponsor Otel Genel Müdür Yardımcısı Özkan Altın ve FB (Yiyecek-İçecek) Direktörü Ümit Uçar’a, Platin Sponsor NG Hotels Afyon Otel Genel Müdürü Mustafa Acar’a, Platin Sponsor İkbal Thermal Hotel-Spa Otel Genel Müdürü Ali Gümüşhan’a, Platin Sponsor Akrones Thermal-Spa Hotel Otel Genel Müdürü Ünal Özgen’e, Platin Sponsor Korel Thermal Resort Clinic-Spa Otel Genel Müdürü Ümit Uysal’a, Platin Sponsor Oruçoğlu Thermal Resort Otel Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kerim Genelioğlu’na, Platin Sponsor TEMMER A.Ş. Genel Müdürü Alparslan Karayalçın’a, Platin Sponsor Alimoğlu Mermer Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Sami Alimoğlu’na, Platin Sponsor Mehmet Aygün Mermer Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Barış Aygün’e, Platin Sponsor DEMMAK A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, ATSO Meclis Üyesi ve TOBB Delegesi Adnan Demirel’e, Platin Sponsor Evrenkaya Yumurta Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Sait Evrenkaya’ya, Platin Sponsor Park Afyon Mado işletme sahibi Fatih Şapcı’ya, Platin Sponsor Elite Klima işletme yetkilisi Emin İşbilir’e, Platin Sponsor Koza Mimarlık-Mühendislik işletme sahibi Ahmet Anlıak’a teşekkür etti.
ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve ATSO Spor Oyunları Komisyonu Başkanı Hayrettin Güzbey, ziyaretler hakkında değerlendirmede bulunarak “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne bağlı 365 Oda ve Borsa arasında en uzun soluklu spor organizasyonunu düzenlemenin gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. 16. ATSO Spor Oyunlarımız’a destek veren sponsorlarımızı tek tek ziyaret ediyoruz. Kendilerine bir kez daha teşekkür ederiz. Bu vesile ile ATSO Spor Oyunları ve diğer organizasyonlarımızda bizlerin yanında olan Afyonkarahisar Valiliği’ne, Afyonkarahisar Belediyesi’ne, tüm kurum ve kuruluşlara, haberlerimize özenle yer veren basın kuruluşlarımıza, 16. ATSO Spor Oyunları’ndaki müsabakalara katılan takım ve sporcularımıza çok teşekkür ediyorum. Bizler 17. ATSO Spor Oyunları için hazırlıklara da Ocak ayı itibariyle başlıyoruz. Her geçen yıl, organizasyon çıtamızı yükseltmeyi hedefliyoruz. 17. ATSO Spor Oyunları’nı düzenleyeceğimiz 2023 yılında, Cumhuriyetimiz’in 100’üncü yılına yakışır bir planlama yapacağız.” dedi.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi