Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Belediye başkanları ve yakınları müteahhitlikten vaz geçsin!”

Zafer Partisi Afyonkarahisar İl

Zafer Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı E. Albay Mevlüt Tekdemir Türkiye’deki son siyasi gelişmeleri dğerlendirirken Afyonkarahisar’daki bütün belediye başkanlarına önemli bir çağrıda bulundu.

Zafer Pantisi İl Başkanı Zafer Tekdemir açıklamasında şunları söyledi:

“AKŞENER BİLE KILIÇDAROĞLU KAZANAMAZ DİYE BAKIYOR”

Maalesef depremin unutturulmaması adına en kritik zamanda başka bir siyasi depremi 6 lı masa ittifakında yaşadık. 13 ay önce kurulmuş ve defalarca toplantı yaşamış bir ekibin seçim takvimine 10 gün kala masayı dağılma noktasına getirerek seçmenin aklı ile alay etmesi ve güven sorunu yaşaması manidardı. Sayın Kılıçdaroğlu’nun aday olacağını 1 yıldır sağır sultan bile duyarken bunu İyi Partinin ilk defa duymuş gibi hiddetlenmesi, Sayın Meral hanımın herkese “Kılıçdaroğlu seçimi kazanamaz” algısı yaratması, HDP’nin millet ittifakını destekleyeceği beklentisi aslında AKP hükümetinin önünü açacak hamlelerdi.

Şimdi CHP ve İyi Parti seçmenleri Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklerken AKP’ nin eski bakanları ile beraber 4 tane siyasal İslamcıyı cumhurbaşkanı yardımcısı yapacak ve 54 milletvekilini içeri sokacak.

Millet ittifakı partileri; Ülkeyi kredili faizlerle betona gömen, Türk vatanını 13 milyon sığınmacı ile işgal ettiren, limanları, fabrikaları, topraklarımızı Araplara satan,  Afyon’da domatesi 30 TL, kuşbaşını 230 TL den yediren ve hızlı bir ekonomik çöküşe götüren saray rejiminden ve AKP hükümetinden kurtulmak en büyük talebimizken bizi Akpartili adamlarla “YENİDEN AKPARTİ” ittifakına mahkûm edemezsiniz.

Peki, soruyoruz; biz saray rejiminin ve Akparti’nin gitmesini istemiyor muyduk? Maalesef AKP tam da dibe çökmüşken, bütün okları 6 lı masaya çevirip, “Bakın bir masada bile kalamadılar, bunlar mı ülkeyi yönetecek?” algısıyla gene AKP’ye prim yaptırdınız.

“TÜRK MİLLETİ ACİZ, ÇARESİZ VE ALTERNATİFSİZ DEĞİLDİR”

Kurulduğu ilk günden beri Atatürkçü, Türk milliyetçisi, hiçbir şekilde fonlanmayan ve HDP ile asla masaya oturmayan tek parti olan Zafer Partisi 11 Mart 2023 Cumartesi günü Atatürkçü ve Türk milliyetçilerinden oluşan yeni bir ittifakı açıklayacaktır. Kimse korkmasın; Türk devleti Türk milletine geri verilecektir. Bu 6 lı masa depremi ile yöneticiler maalesef deprem bölgesindeki vatandaşlarımızı unuturken,

Biz Zafer Partililer:

– Depremde yaşanan asrın koordinasyonsuzluğunu, hala enkaz altından çıkarılamayan on binlerce ölüyü, AKP’nin liyakatsizliğini, imamlardan oluşan AFAD yönetimlerini unutmadık.

–  Bizim bağışlarımızla diktiği çadırları satarak ticaret yapan Kızılay’ı unutmadık.

– 600 bin sığınmacının deprem bölgesinden devletin finansörlüğünde İzmir ve İstanbul’a gidişini unutmadık.

– “Depremde kaybolan insanlar ve refakatsiz kalan çocukların sorunları araştırılsın” önergesinin  AKP ve MHP oylarıyla reddedilişini unutmadık.

– 20 yılda 9 kere çıkardığınız imar affını unutmadık, unutturmayacağız da.

Öyle yemek başında kepçe ile poz vererek, gün birlik günü diye kandırmanız, vergiden düşülen bağışlarla şov yapıp, depreme yönelik hiçbir tedbir almayıp suçu kadere atmanız ve konuşanı not alıyoruz diyerek parmak sallamanız sizi kurtarmayacak.

Bu halk her şeyin farkında merak etmeyin. Sadece seçimi bekliyor o kadar.

Öte yandan hemşerilerimiz yandaş kanalların büyüsü ile doğruları göremez noktasına gelirken, bir yandan enflasyon fırtınası, sadece ocak ayında 14 milyar dolan olan rekor cari açık, susuzluk ve üretim kıtlığı geliyor.

Siz bunları da unuttursanız, seçim sonrası hepsi için çözüm projelerimizle hazırız.*

“DEPREM İÇİN TOPLANAN 772 MİLYAR TL NEREDE”

Deprem enkazının kaldırılmasını Türkiye’nin on ilinin yeniden inşası izleyecek. Ve bu inşaat süreci için önemli bir kaynak kullanımı yapılacak.  Ancak 1999 depreminden sonra biliyorsunuz depremlere yönelik kaynak oluşturmak için bir vergi konuldu ve bu vergi çerçevesinde 21 yıl içerisinde 657 milyar TL, 6 Şubat depreminden sonra ise düzenlenen kampanyada 115 milyar TL. bir gecede toplandı.

Yani 772 milyar TL şu anda AK Parti hükümetinin kullanımında olmalı. BU FAKİR HALK ADINA SORUYORUZ: BU 772 MİLYAR TL NEREDE? 

Fakat duyuyoruz ki depremde evleri yıkılan insanlara yapılacak binalar yirmi yıl bir krediyle, bedeli karşılığı  geri verilecekmiş.

Fakir halkımızdan İBANLA, SMS le para toplarken 772 Milyar TL yi ne yaptınız?  Neden halka kredi ile ev ödetiyorsunuz? Bu kabul edilebilir değil.

“BİR BELEDİYE BAŞKANI NEDEN MÜTEAHHİT OLUR?”

Bu kapsamda AKP’li Nurdağı ilçe Belediye Başkanı Ökkeş Kavak ve AKP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu’nun konu ile ilgili tutuklandıklarını medyadan öğrendik.

Halk olarak merak ediyoruz: BİR BELEDİYE BAŞKANI NEDEN MÜTEAHHİT OLUR?

Yasal olarak yasak olmasa da, bu etik ve ahlaki midir? Suistimale açık değil midir? Sizlerin zaten bir geliri yok mudur?

Kendin imara aç, sonra kendin ya da yakınlarınla oraya evler yap, sonra yapı ruhsatlarını ver, kendin çal kendin oyna.

Afyon’daki bütün belediye başkanlarını ikaz ediyoruz: Şayet kendiniz, çocuklarınız, iş ortaklarınız, birinci derece akrabalarınız müteahhitlik ve imar işleri yapıyorsa derhal son verin!

Sonu tutuklanma ile biten bu suiistimale açık konularla iştigal etmeyin.

Bakın devletin hafızası, arşivi kuvvetlidir.

İktidar değişikliği sonrası 20 yıllık süreçte nereler imara açılmış, buraları kimler almış, buralara kimler konut yapmış, yapı ruhsatlarını kimler vermiş, altı sıvı olan Uydukenti imara kimler açıp kimler 3 yerine 22 kata izin vermiş bunlar mutlaka sorulacaktır.

Sizlerin asıl görevi; acilen evlerin depreme göre risk analizlerinin yapılması sağlamak ve izolatör gibi tedbirlerin acilen alınmasını hızlandırmaktır.

Bu fakir halkın cebinden AKP hükümeti olarak artık elinizi çekin ve beton beton diyerek hepimizi susuzluğa, kıtlığa, açlığa da yöneltmeyin.

Değerli hemşerilerimiz; Sizler oy verdiğiniz insanlara hesap sormaktan korkmayın. Artık oylarınızı lüks arabalarından size bakıp:” fakirliğinize şükredin, zamları biz yapmıyoruz, bize Allah yaptırıyor.” diyenlere değil, liyakatli ve cebini düşünmeyenlere verin.

BİLİYORUZ Kİ: ZAFER TÜRK MİLLETİNİN OLACAKTIR. Saygılarımla”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti