Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Biz kazandırdığımız sayısız eserle milletimizin huzurundayız”

AK Parti Milletvekili Av.

AK Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya, kuru lafla siyaset yapmadıklarını söyledi. Özkaya, “Biz icraatlarımız ile Afyonkarahisar’a ve Türkiye’ye kazandırdığımız sayısız eser ile milletimizin huzurundayız” dedi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili, TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili ve milletvekili adayı Ali Özkaya, seçim çalışmaları kapsamında Afyonkarahisar programlarına devam ediyor.

“VEKİLİMİZ ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPTI”

Ali Özkaya, meslektaşları avukatlar ve esnaflar ile buluştu. Avukatlar ve esnaflar için önemli çalışmaları hayata geçirdiklerini ifade eden Özkaya, AK Parti hükümetlerinin avukatar ve esnaflar için çok önemli projeleri hayata geçirdiğini ifade etti. ESOB Başkanı Cengiz Üstün’ün daveti ile Birliğe bağlı oda başkanları ve esnaflar bir araya gelen Özkaya’ya, teşekkür eden Birlik Başkanı Cengiz Üstün, “Ali Özkaya vekilimiz özellikle pandemi döneminde hem esnaflarımı hemde vatandaşlarımız lehine Afyonkarahisar özelinde önemli çalışmalar yaptı. Her zaman bir telefon kadar uzağımız da olan Milletvekilimiz, esnaflarımız için birçok yasal düzenlemenin esnaflarımızın yararına olacak şekilde yapılmasını sağladı. Şehrimizde de birçok hizmeti var. Ben kendisine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.” dedi.

“SAYISIZ ESERLE MİLLETİMİZİN HUZURUNDAYIZ”

ESOB’ta düzenlenen toplantıda konuşan Ali Özkaya şunları söyledi: “Bizler esnaflarımız için, yapmamız gerekeni her zaman yapmaya hazırız. Tarımda, hayvancılıkta, sanayide olduğu gibi esnaflarımız ve bağlı sektörlerinde de birçok çalışmayı odalarımız ve esnaflarımız ile istişare halinde gerçekleştiriyoruz. Biz kuru laf, söz ile siyaset yapmıyoruz. Biz icraatlerimiz ile Afyonkarahisar’a ve Türkiye’ye kazandırdığımız sayısız eser ile milletimizin huzurundayız. Elbette eksikler olabilir, hatalar olabilir, insanın olduğu yerde bu doğaldır. Ancak tüm bunların çözüm adresi yine AK Parti ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Esnaflarımızın büyük sıkıntılar yaşadığı özellikle pandemi sürecinde biz onların yanında ve en büyük destekçileriydik. Ben inanıyorum ki ahi evranın kültürünü yaşatan esnaflarımızın, sanatkârlarımızın Cumhurbaşkanımız ve AK Parti ile tarih yazacağını hem bir milli görev, hemde bir vefa ifadesi olarak biliyorum.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti